Головна Новини Суспільство події Хто поїде на Євробачення від України: букмекери оновили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто поїде на Євробачення від України: букмекери оновили прогноз

Букмекери визначили фаворита Нацвідбору Євробачення 2024 від України. Хто має найбільші шанси на перемогу.

28 січня 2024, 08:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

3 лютого відбудеться фінал Нацвідбору Євробачення 2024, який визначить переможця та представника України на пісенному конкурсі. Букмекери оновили прогноз та визначили, хто має найбільші шанси на перемогу.

Хто поїде на Євробачення від України: букмекери оновили прогноз

Хто фаворит букмекерів на Національному відборі Євробачення. Фото з відкритих джерел

За право представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2024 року змагається 11 учасників: Yagody, Drevo, Ziferblat, Skylerr, Ingret, Nahaba, Nazva, Melovin, Yaktak та alyona alyona & Jerry Heil.

Згідно з прогнозами букмекерів фаворитом в українському Нацвідборі на Євробачення є пісня Teresa & Maria від співачок Jerry Heil та Alyona Alyona. Букмекери оцінюють їх шанс на перемогу на 65%.

Другим у списку лідерів опинився Melovin з композицією Dreamer – 9%. Третю позицію у рейтингу букмекерів посіли два учасники Anka та Yagody. В обох представників шанси на перемогу 6%. П’яте місце букмекери передбачають виконавцю Yaktak та його треку Lalala – 5%. Всіх інших учасників Нацвідбору Євробачення букмекери оцінили у 3% та менше.

Зазначимо, що фінал українського Нацвідбору на Євробачення відбудеться 3 лютого. З міркувань безпеки місце проведення концерту не повідомляється. Трансляція фіналу Нацвідбору пройде онлайн в застосунку "Дія", а також на телеканалі "UA: Культура", YouTube-каналі "Євробачення Україна" та інших платформах від "Суспільного".

Нагадаємо, що Україну у 2023 році на Євробаченні 2023 року представляв гурт Tvorchi, який посів шосте підсумкове місце з 243 балами. Перемогу одержала співачка зі Швеції Лорін з композицією Tattoo.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що переможниця Євробачення відмовилася підписувати прапор України.

Також "Коментарі" писали, що Україна на Євробаченні отримала 12 балів тільки від однієї країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини