Головна Новини Суспільство Скандали Росіянка в Туреччині накинулась на доньку української актриси через мову
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка в Туреччині накинулась на доньку української актриси через мову

Неприємний інцидент стався з українкою та її донькою під час відпочинку в Туреччині.

19 липня 2023, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська акторка Олена Світлицька відпочиваючи в Туреччині разом зі своєю донькою зіткнулась у ліфті готелю з неадекватною росіянкою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на розповідь Світлицької у її сторінці в Instagram.

Росіянка в Туреччині накинулась на доньку української актриси через мову

Українська акторка Олена Світлицька. Фото з відкритих джерел

За словами Олени Світлицької перебуваючи у ліфті до них увірвалась росіянка, яка штовхнула її трирічну дитину Марію. Крім того, росіянка встигла ще й нахамити українці.

"Хапає її за руку і просто жбурляє. Я кажу: "А чого ви чіпаєте мою дитину?", а вона відповідає: "За дітьми своїми стежте" — розповіла Світлицька про інцидент у ліфті.

Акторка пояснює, що агресивна поведінка у росіянки почалась після того, як вона почула українську мову.

"При чому знаєте, чому вона це зробила? Бо одразу почула українську мову. Вона знервована вже така була", — сказала Світлицька та додала, "Боже, як вони нас ненавидять просто, ви навіть не уявляєте!".

Після зустрічі з росіянкою Олена Світлицька звернулась до рецепції турецького готелю та зазначила, що вона "такого ставлення до своїх дітей терпіти не буде". Наразі українка чекає на відповідь від адміністрації готелю щодо поведінки російської туристки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про скіплагінг — лайфхак який ненавидять авіакомпанії, але який допомагає туристам економити гроші на авіаквитках.

Також "Коментарі" писали про відео останніх секунд життя туристів, яке було знято після виверження вулкана Вакаарі на острові Вайт поблизу Нової Зеландії. Під час виверження вулкана загинуло 22 людини, а ще 25 зазнали значних ушкоджень різної ступені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини