Головна Новини Суспільство Скандали Росіяни байдуже спостерігали, як тонув військовий льотчик: можлива причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни байдуже спостерігали, як тонув військовий льотчик: можлива причина

Учора під час тренувального польоту на очах у відпочиваючих у Єйську Краснодарського краю у прибережній зоні впав у воду літак, льотчик катапультувався

18 липня 2023, 15:56
Поділіться публікацією:

Чому ніхто з росіян, які бачили, як упав літак, а льотчик катапультувався, не спробував його врятувати. Це другий день обговорюють у соціальних мережах росіяни, шоковані загибеллю молодого пілота, який потонув через те, що не спрацював його рятувальний жилет. Про це повідомляють "Коментарі".

Росіяни байдуже спостерігали, як тонув військовий льотчик: можлива причина

Момент падіння літака

Пілотом виявився 27-річний старший лейтенант, командир штурмової ескадрильї Тимур Х.

"Деякі офіційні пропагандистські канали дуже обурюються, що ніхто на пляжі не намагався врятувати льотчика Су-25, який зазнав аварії. Що майже 10 хвилин він тонув недалеко від берега, де мужики пили пивко і гріли пузо, — розмірковують рашисти на одному телеграм-каналі. — Ну що, це і є структура нашого суспільства. Влада протягом десятиліть вибивала з громадян обивателів "совковість": колективізм, солідарність і Мораль. Весь цей час російській людині прищеплювали індивідуалізм, егоїзм, цинізм, байдужість, жадібність та інші "цінності" капіталізму. Влада, буквально, дресирувала людей, просуваючи формулу "розважайся, кайфуй і наплюй на всіх". Адже особисте вище суспільного. І, взагалі, народ не повинен нікуди лізти, а займатися своїми справами. І ось прийшла війна, і з'ясувалося, що більшості взагалі все одно" .

На іншому рашистському телеграм-каналі відпочиваючим взагалі відмовили у приналежності до "росіян":

"Тому, що жодного росіянина в Ейську не знайшлося. Російський льотчик, молодий хлопець 8 хвилин живцем тонув, поки мужики плескалися, а телички смоктали холодненьке пиво, верескуючи і охаючи. Купа плавзасобів, зокрема водні мотоцикли, на яких 1 хвилина і ти на місці. Човни повз йшли".

Український журналіст Юрій Бутусов прокоментував цю ситуацію з часткою сарказму:

"Відпочиваючих звинувачують у безсердечності: цивільний катер, що пропливає повз місце падіння Су-25, не виявив бажання рятувати літуна, а автор ролика з падінням так взагалі потішався і мало не відкривав шампанське. Хоча, насправді, місцеві пляжники Єйська виявили дивовижну далекозорість. Адже якби б вони врятували пілота, наступного разу він міг врізатися в їхній будинок", — натякає журналіст на аварію, яка сталася у російському місті раніше.

Тим часом, Північна Корея схопила на своїй території американського солдата.

Симоньян закликає Путіна атакувати Лондон.

А Китай побив історичний рекорд температури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини