Головна Новини Суспільство Скандали Разом із косметичними товарами росіяни отримували листівки на підтримку ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Разом із косметичними товарами росіяни отримували листівки на підтримку ЗСУ

У листівках, які поширювалися у товарах відомої косметичної компанії, були заклики на підтримку Російського добровольчого корпусу та Збройних сил України

19 липня 2023, 21:43
Поділіться публікацією:

Поліція та Слідчий комітет РФ проводять дослідчу перевірку щодо поширення в товарах косметичної компанії Avon листівок на підтримку Російського добровольчого корпусу та Збройних сил України. Про це повідомляють "Коментарі".

Разом із косметичними товарами росіяни отримували листівки на підтримку ЗСУ

РДК воює разом з ЗСУ проти путінського режиму

Як повідомляють російські силовики, у доставлених кур'єрами посилках з парфумерією виявилися друковані тексти "із засудженням спеціальної військової операції" та "вдячністю" від РДК, які "влаштували напади на Брянську та Білгородську області".

"Проведене дослідження вже знайшло у цих текстах заклики до здійснення діяльності, спрямованої проти безпеки держави", — обурюються російські силовики.

У самій Avon ситуацію поки що не коментують.

Після широкомасштабного вторгнення в Україну Avon залишила російський ринок. Вона заявила, що припиняє всі інвестиції у Росію. Також зупиняє експорт продукції із російського заводу на інші ринки.

"Ми всім серцем підтримуємо Україну та український народ у цей непростий час", — заявляли 2022 року в компанії.

Тим часом, Путін прокоментував вихід РФ із зернової угоди.

Росія загрожує розпочати полювання за кораблями у Чорному морі. Після виходу із зернової угоди Росія загрожує потопленням усім судам, які йтимуть до українських портів. Глава РФ заявив, що Росія виходить із поточної зернової угоди, але за однієї умови готова повернутися до неї або її аналогу.

А кардіологи порадили, як подбати про серце у спеку. Під час спеки різко зростає кількість гіпертонічних кризів, інфарктів та інсультів. Вчені дослідили, що при дуже високих температурах змінюються практично всі показники стану здоров’я. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини