Головна Новини Суспільство Скандали "Припинив існувати": Безугла відреагувала на внесення в базу "Миротворець"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Припинив існувати": Безугла відреагувала на внесення в базу "Миротворець"

Мар’яна Безугла відреагувала на отримання акаунту в базі "Миротворець", куди додають зрадників та колаборантів.

16 липня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народна депутатка Мар’яна Безугла вперше прокоментувала своє внесення до бази "Миротворця" за дискредитацію влади України, ЗСУ та діяльність спрямовану на деморалізацію українського війська. За словами Безуглої, "Миротворець" для неї "припинив існувати".

"Припинив існувати": Безугла відреагувала на внесення в базу "Миротворець"

Народна депутатка Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

Мар’яна Безугла відреагувала на внесення до бази сайту "Миротворець".

"Отримала акаунт в базі "Миротворець" за "дискредитацію ЗСУ" (генералів) на фоні зростаючої підтримки серед бойових підрозділів", — заявила нардепка.

Безугла вважає, що сайт, який містить базу колаборантів та зрадників, перестав бути уповноваженим органом.

"В один день Комітет нацбезпеки припинив існувати як уповноважений на контроль та захист громадян орган. Сьогодні те ж сталося з "Миротворцем". Нові часи", — додала Безугла.

За день до внесення Мар'яни Безуглої до бази сайту "Миротворець", її також відкликали з посади в Комітеті національної безпеки, оборони та розвідки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що написала заяву в ДБР на головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Нардепка вважає, що український генерал перешкоджає у її діяльності та дає настанови військовим нікуди не пускати народну обраницю та не спілкуватись з нею.

Також "Коментарі" писали, що Безугла розкритикувала Сирського та заявила, що головнокомандувач ЗСУ готовий підписати документи про капітуляцію України. Народна депутатка порівняла Олександра Сирського з Валерієм Залужним та наголосила на необхідності зміни головнокомандувача.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини