Головна Новини Суспільство Скандали Орбан мріє про землі Румунії та України: прем'єр Угорщини потрапив у гучний скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан мріє про землі Румунії та України: прем'єр Угорщини потрапив у гучний скандал

Віктор Орбан намагається й надалі провокувати ситуацію, тепер ще й відверто висловлюючи територіальні претензії іншим країнам

22 листопада 2022, 10:08
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан потрапив у скандал, з'явившись у шарфі із зображенням "Великої Угорщини", до якої "приєднано" частину території України та Румунії. У Бухаресті вже відреагували і назвали неприйнятною таку поведінку глави угорського уряду. Як передає портал "Коментарі", Орбан вдягнув фанатський шарф на зустрічі з футболістом Балажем Джуджаком, який провів прощальний матч за національну збірну. Про це пише Mandiner.

Орбан мріє про землі Румунії та України: прем'єр Угорщини потрапив у гучний скандал

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Найцікавіше, що фото із зустрічі з футболістом прем'єр-міністр Угорщини сам виклав у Facebook. Першим звернув увагу на скандальний фанатський шарф Орбана депутат Європарламенту Німеччини Даніель Фройнд.

Він написав у себе в соцмережі, що такий шарф на шиї прем'єр-міністра Угорщини не може бути простим жестом для країн-сусідів.

Варто зазначити, що історики терміном "Велика Угорщина" позначають землі, що входили до Угорського Королівства. Країна втратила ці території згідно з Тріанонським договором 4 червня 1920 року між державами – переможцями у Першій світовій війні та Угорщиною, яка зазнала поразки.                                                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Європейському Союзі знайшли альтернативу енергетичним постачанням із РФ: чи зможе Європа перейти на Середню Азію. Експерти розбиралися в ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло — РФ готується до вторгнення з Білорусі: в Офісі президента назвав два напрями можливого нападу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

From hell

22 листопада 2022, 23:06

Може анексувати пару областей вугорщини? Чи просто проспонсорувати проєвропейські партії і знести до біса цих про)(уйловських шісток.


Новини