Головна Новини Суспільство Скандали "Міс Всесвіт-2021" розповніла та її зацькували через зовнішність (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Міс Всесвіт-2021" розповніла та її зацькували через зовнішність (ФОТО)

Після перемоги дівчина набрала кілька кілограмів, через що зазнала шквал критики і зіткнулася з хейтом у соціальних мережах.

12 січня 2023, 02:15 comments5398
Поділіться публікацією:

У 2021 році на дуже відомому та популярному конкурсі краси "Міс Всесвіт" перше місце посіла Харнааз Сандху родом з Індії. Після перемоги дівчина стала досить відомою та популярною моделлю, а також активно вела свої соціальні мережі.

"Міс Всесвіт-2021" розповніла та її зацькували через зовнішність (ФОТО)

"Міс Всесвіт-2021" розповніла та її почали хейтити/ Ілюстраційне фото

Через деякий час на Сандху посипався потік хейту та звинувачень. Справа в тому, що дівчина дозволила собі трохи "розслабитися" і набрала кілька кілограмів. Її зовнішність, що змінилася, помітили користувачі соціальних мереж і почали буквально "труїти" Сандху.

”Міс Всесвіт-2021” розповніла та її зацькували через зовнішність (ФОТО) - фото 2

За словами переможниці конкурсу краси "Міс Всесвіт — 2021" вона почувається чудово у своєму тілі і їй комфортно, проте хейтери постійно ображають її в соцмережах і навіть доводять до сліз.

Журналістам дівчина зізналася, що її пригнічує регулярний кібербулінг і вона пригнічена. Сандху зазначає, що завжди вірила в добро і була впевнена в тому, що "неважливо , як ти виглядаєш. Справа в тому, хто ти зсередини, як ти ставишся до людей і у що віриш".

”Міс Всесвіт-2021” розповніла та її зацькували через зовнішність (ФОТО) - фото 3

Варто зазначити, що Харнааз Сандху не раз наголошувала на тому факті, що підготовка до конкурсу забрала в неї багато сил та енергії, оскільки їй доводилося правильно харчуватися, обмежувати себе у всьому і дуже багато тренуватися. Після отримання корони дівчина повернулася до звичного ритму життя та трохи набрала у вазі.

Сандху зазначила, що хейт у мережі боляче вдарив по ній, і вона розповіла про це задля того, щоб зробити крок у напрямку руйнування стереотипів, нав'язаних суспільством.

Раніше "Коментарі" писали: Лобода "вагітна": співачка показала живіт, що округлився, у відкритій сукні (ФОТО). Співачка опублікувала у своїй соціальній мережі знімок, який змусив її фанатів поміркувати про вагітність співачки. Лобода, як завжди, коментувати ситуацію відмовилася.

Читайте також: Трансгендерна американка вступила до лав української армії та поїде на передову (ВІДЕО). Дівчина, яка має медичну освіту, незабаром вирушить на фронт для того, щоб допомагати нашим захисникам.

”Міс Всесвіт-2021” розповніла та її зацькували через зовнішність (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини