Головна Новини Суспільство Скандали Міненерго засекретило інформацію щодо експорту електроенергії з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Міненерго засекретило інформацію щодо експорту електроенергії з України

Міненерго ігнорує запити журналістів щодо експорту електроенергії та підготовки до зими

19 липня 2024, 11:07 comments1735
Поділіться публікацією:

Міністерство енергетики України мовчить з ключових питань енергетичної безпеки країни, ігноруючи запити журналістів щодо підготовки до опалювального сезону та обсягів експорту електроенергії.

Міненерго засекретило інформацію щодо експорту електроенергії з України

Що приховує Міненерго: експорт електроенергії та відключення світла

Портал "Коментарі" направив до відомства низку запитів щодо відновлення генерації електроенергії, планів щодо зниження відключень світла та причин критичної ситуації в Києві та інші. Однак, майже через два місяці, відповідей так і не надійшло.

У неофіційних розмовах представники прес-служби міністерства стверджують, що інформація щодо експорту електроенергії має гриф "таємності". Однак, незважаючи на нібито існуючі обмеження, офіційного підтвердження цього факту не було. Затримку з відповідями на інші питання пояснюють "кадровими змінами" та бюрократичними зволіканнями.

Відсутність відповіді на запити журналістів породжує безліч додаткових питань і припущень. Невже обсяги експорту електроенергії є настільки великими, що їх приховують від громадськості? Що насправді відбувається з підготовкою до зими, якщо міністерство не може надати жодної конкретної інформації? І чому Київ, столиця країни, опинився в такому вразливому становищі?

Поки Міненерго зберігає мовчання, українці змушені гадати, що на них чекає наступного опалювального сезону.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Нездатність ДТЕКу, Міністерства енергетики та уряду загалом забезпечити графік відключення електроенергії, якого дотримувалися б і який був би зрозумілий, це як яйця, які колись Міноборони купувало по 17 гривень за штуку, про це порталу "Коментарі" заявив головний економіст, керівник з економічних реформ Офісу простих рішень та результатів Ярослав Романчук



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини