Головна Новини Суспільство Скандали Люди обурені: мати чотирьох дітей говорить, що ходить голою перед ними
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди обурені: мати чотирьох дітей говорить, що ходить голою перед ними

Британська інтернет-знаменитість Карла Белуччі шокувала громадськість через своє зізнання про оголеність перед дітьми.

21 квітня 2024, 15:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відома британська інфлюенсерка та мати чотирьох дітей Карла Беллуччі нещодавно потрапила під громадський осуд, коли зізналась, що ходить голою перед своїми дітьми. За її словами, це певна форма навчання, яка передбачає вивчення людського тіла.

Люди обурені: мати чотирьох дітей говорить, що ходить голою перед ними

Інтернет-знаменитість Карла Беллуччі. Фото з відкритих джерел

Карла Беллуччі зізналася, що дефілює голою перед своїми дітьми і не бачить у цьому абсолютно ніяких проблем. Також жінка любить купатися голою зі своєю дворічною дочкою, що називає цілком нормальним.

"Усі мої діти бачили мої сексуальні гламурні фото, і мені нема чого приховувати – це лише груди", — говорить Беллуччі.

Зізнання 42-річної Карли Беллуччі викликало хвилю критики в соцмережах. Інтернет-користувачі звинуватили її в переході кордонів і неадекватному підході до виховання дітей. Проте Беллуччі байдуже до думки критиків. Вона стверджує, що не хоче, щоб її діти росли, вважаючи, що оголеність — це погано і заборонено, і що вони повинні цього соромитися.

"У мене немає проблем, коли мої діти бачать мене голою. У якому світі ми живемо, де вашим власним дітям заборонено бачити вас голими, але нормально, коли люди оголяються онлайн безкоштовно?", — сказала інтернет-знаменитість.

Хоча Карла не бачить проблеми в тому, щоб бути оголеною перед своїми дітьми, вона сказала, що в певний момент зупиниться. За словами британки, коли її сини досягнуть підліткового віку, вона не дозволить їм бачити себе голою.

Карла Беллуччі не вперше потрапляє в скандали. Вона носить титул "найненависнішої жінки в Британії". На 18-ліття своєї доньки Карла замовила трьох стриптизерів, а на 19 років подарувала гроші, щоб та виїхала з її будинку. Також жінка збрехала, що у неї депресія, щоб зробити операцію з корекції носа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал на борту літака, коли жінка з надмірною вагою сперечалась з матір'ю за крісло для дитини.

Також "Коментарі" писали про модель, яка хоче за рік переспати з 360 чоловіками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини