Головна Новини Суспільство Скандали Скандал на борту літака: жінка з надмірною вагою сперечалась з матір’ю дитини через сидіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал на борту літака: жінка з надмірною вагою сперечалась з матір’ю дитини через сидіння

Матір влаштувала скандал на борту літака, через пасажирку, яка не хотіла віддати місце її дитині.

31 березня 2024, 15:30 comments2660
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

34-річна жінка, зважаючи на свою повноту, купила два місця в літаку, щоб зручно сидіти та не створювати дискомфорт сусіднім пасажирам. Проте інша пасажирка вимагала від неї віддати одне місце її дитині, якій ніде було сісти. На літаку розгорівся скандал до якої залучили стюардесу.

Скандал на борту літака: жінка з надмірною вагою сперечалась з матір’ю дитини через сидіння

У літаку стався скандал між двома пасажирками. Фото з відкритих джерел

Купівля додаткового місця в літаку суперечлива ідея, однак деякі авіаперевізники навіть вимагають додаткового квитка, якщо вага пасажира перевищує певні норми. Інколи на такі додаткові місця надаються бонуси, або знижки. Подібна історія сталась з пасажиркою, яка вирішила взяти додаткове місце, щоб не створювати проблем. Однак вона не очікувала, що з нею станеться на борту.

"Я страждаю ожирінням. Я активно працюю над тим, щоб схуднути, і я досягла прогресу, але я забронювала додаткове місце, тому що я товста. Погано, що більші пасажири повинні платити за додаткові місця, але я не можу з цим нічого зробити", — пише 34-річна жінка в Reddit.

На борту літака до неї підійшла мати з дитиною та побачивши "вільне" місце, вимагала віддати його для дитини. Шокована пасажирка пояснила, що у неї квитки на обидва місця. Натомість мати здійняла галас та вирішила поскаржитись стюардесі, що пасажирка намагається вкрасти дитяче місце в її сина.

"Тоді я показала їй свої посадкові квитки та довела, що я дійсно заплатила за додаткове місце. Стюардеса запитала, чи можу я поміститися на одне місце, але я сказала, що ні, все одно підкреслюючи, що я за це заплатила", — пояснює у соціальних мережах пасажирка.

За її словами малюку було 18 місяців і для такого віку не обов’язково купувати квиток, однак дитина мала бути на руках. Однак матір хотіла скористатись "вільним" місцем, щоб відпочити.

"Я весь час відчувала на собі її злий погляд і чула її пасивно-агресивні коментарі. Мені було погано від цього, бо склалося враження, що матері важко контролювати дитину", — підсумувала свій неприємний досвід пасажирка.

Більшість інтернет-користувачів підтримали жінку та вказали, що вона мала рацію, адже заплатила за два місця. Вони пояснювали, якщо мати не хотіла тримати дитину на колінах, то повинна була заплатити за її місце. Інші нарікали на стюардесу, через те, що вони вимагають додаткові місця у повних людей, а потім просять ними ділитись. Однак дехто розкритикував пасажирку називаючи її егоїсткою, яка створила дискомфорт для двох пасажирів, а дитина могла б поміститись на її друге сидіння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про випадок, коли на борту літака пасажир покусав стюардесу.

Також "Коментарі" писали, що жінка місяць живе в аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

корупция

31 березня 2024, 16:03

модники как и украинские депутаты --почти на 2 кресла посидеть или еще что-то ...


Новини