Головна Новини Суспільство Скандали Кадиров наказав стріляти на враження
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров наказав стріляти на враження

Після махачкалінського погрому, від якого намагається відмитися Кремль, глава Чечні віддав радикальний наказ

31 жовтня 2023, 16:59
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров віддав наказ застосовувати зброю до учасників можливих несанкціонованих мітингів у регіоні. Цю заяву він зробив після махачкалінського погрому, від якого Кремль намагається дистанціюватися, переклавши відповідальність за те, що сталося на "підступи західних спецслужб". Про це повідомляють "Коментарі".

Кадиров наказав стріляти на враження

Кадиров

"Якщо у нас хоч одна людина вийде на несанкціоновані заворушення, затримати і посадити її. Або зробіть три попереджувальні постріли в повітря і після цього, якщо людина не виконує вимоги закону, четвертий постріл зробіть у лоб", — заявив він у вівторок, 31 жовтня на нараді в уряді республіки, що межує із Дагестаном.

Нагадаємо, що учасники Махачкалінського погрому прорвалися на злітне поле аеропорту столиці Дагестану з вимогою видати їм євреїв, які прибули рейсом Тель-Авів-Махачкала. В ході заворушень постраждали поліцейські, пасажирів рейсу вдалося евакуювати. Кремль, в особі Путіна, засудив дії погромників, заявивши, що на них вплинули контрольовані Заходом телеграм-канали. У той же час, за повідомленнями ЗМІ, більшість погромників прибули до Махачкали з Карабудахкентського району, де компактно проживають кумики. Його, як заявляють журналісти, вважають вотчиною Рамзана Кадирова, який неодноразово висловлювався за Палестину, засуджуючи дії Ізраїлю.

Рамзан Кадиров зазвичай активний в інтернеті, зокрема публікаціями на ісламську тематику у своєму телеграм-каналі та на своїй сторінці в Інстаграм, не зробив жодної заяви на тему погрому, коли відбувалися заворушення у Махачкалі.

Тим часом, нова країна оголосила війну Ізраїлю.

В ООН оприлюднили доповідь про ракетний удар по селу Гроза.

А вчені пояснили, чому чоловіки сивіють.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини