Головна Новини Суспільство Скандали ГУР довелося пояснювати, як колишня екскортниця отримала відзнаку
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР довелося пояснювати, як колишня екскортниця отримала відзнаку

У ГУР наголосили, що військова розвідка є специфічною структурою

5 березня 2023, 19:50 comments2324
Поділіться публікацією:

У головному управлінні розвідки прокоментували скандал з врученням нагороди блогерці Ксюші Манекен. У відомстві повідомили, що ГУР долучає до виконання завдань представників різних професій. Йдеться у коментарі розвідки "Українській правді".

ГУР довелося пояснювати, як колишня екскортниця отримала відзнаку

Нагорода Ксюши Манекен (фото з відкритих джерел)

"Завдання Головного управління розвідки МО України виконують багато публічних і непублічних людей, які не афішують свою діяльність", -  йдеться у заяві.

Також представники державного відомства зазначили, що  військова розвідка — це специфічна структура з деколи дуже специфічними завданнями, особливо під час війни.

"Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широку громадськість. Враховуючи особливості певних завдань, для їх виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні. Водночас неправильно публікувати всі інструменти досягнення поставлених завдань, принаймні, до перемоги", -  заявили в ГУР.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про нагороду ГУР ескортниці Ксюші Манекен і виправдання Банкової. З'явилася інформація, що радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк провів зустріч із відомими українськими блогерами. Чималий шум у Мережі здійнявся після того, як стало відомо, що відзнаку "за сприяння військовій розвідці" отримала ескортниця з Києва, відома як "Ксюша Манекен" (Оксана Волощук, вона ж maneken007). У результаті Подоляку довелося навіть викладати якийсь пост-виправдання-пояснення. Засновник соціологічної компанії Active Group, політичний експерт Андрій Єрьоменко зізнався, що не готовий говорити про те, чи гідна дана блогерка відповідної нагороди. Адже ми не знаємо, за що саме її вручили, пояснює він.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини