Головна Новини Суспільство Скандали Ескортниця з Києва "Ксюша манекен" отримала орден "за сприяння військовій розвідці": мережа в шоці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ескортниця з Києва "Ксюша манекен" отримала орден "за сприяння військовій розвідці": мережа в шоці

Блогерка неодноразово робила провокаційні заяви

4 березня 2023, 16:25 comments7117
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк провів зустріч із іменитими українськими блогерами. На зустріч на Банкову запросили Сашу Бо, Євгена Таллера, Ксюшу Манекен, Настю Єлісєєву, Таню Парфільєву, Микиту Добриніна та інших. Про це зірки соцмережі самі розповіли у своїх сторіс. Ксюша Манекен (Ред. – Оксана Волощук), яка була однією із запрошених гостей, показала у мережі, що отримала відмінність "за сприяння військовій розвідці України ІІ ступеня" від ГУР МО.

Ескортниця з Києва "Ксюша манекен" отримала орден "за сприяння військовій розвідці": мережа в шоці

Оксана Волощук. Фото: з відкритих джерел

Блогерша неодноразово провокувала громадськість своїми заявами, робив пости, які викликали суперечки та обурення, оскільки знаходилися як прихильники ідей Ксюші Манекен, так і їхні противники. Зокрема, дівчина неодноразово висловлювала провокаційну думку про те, що немає жодної різниці якою мовою говорять громадяни України. і демонстративно заявляла, що не збирається переходити українською, навіть розуміючи, що окупанти розмовляють російською мовою.

Волощук також написала, що "розуміє біль своїх передплатників".

"Комік став президентом, "ескортниця" отримала орден, а ви такі правильні не отримали ні**я", — написала Ксюша Манекен в інстаграмі. Згодом вона видалила це із мережі.

Блогерша заінтригувала, що розповість, за що отримала нагороду вже після закінчення війни.

Варто зазначити, що скандальна блогерка вже неодноразово робила провокаційні заяви. Один із найяскравіших зробив у 2020-му році, коли "розмірковувала" про життя в Криму. Зокрема, вона намагалася переконати передплатників, що "не має значення чий півострів, головне – щоб там було мирно".

Читайте також на порталі "Коментарі" — концерн Rheinmetall зібрався будувати танковий завод в Україні: коли це може статися.

Ескортниця з Києва ”Ксюша манекен” отримала орден ”за сприяння військовій розвідці”: мережа в шоці - фото 2

Ескортниця з Києва ”Ксюша манекен” отримала орден ”за сприяння військовій розвідці”: мережа в шоці - фото 3

Ескортниця з Києва ”Ксюша манекен” отримала орден ”за сприяння військовій розвідці”: мережа в шоці - фото 4

Ескортниця з Києва ”Ксюша манекен” отримала орден ”за сприяння військовій розвідці”: мережа в шоці - фото 5




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 березня 2023, 18:41

Молодець! Комік - президент. Ескортниця - орден. Киборги - тушками-депутатами з платою за потрібний голос. В'язні Сенцови - держфінансування. Міністри - героїчно гинуть падаючи на дитсадок. Для охоронців майна старого - Азовсталі, прикриттям стає населення всього міста. А ось ті, хто так і не зміг створити державу - тільки її невдалу імітацію - гучно скиглять, бо не звикли враховувати погляди інших.


Новини