Головна Новини Суспільство Скандали Десятки нардепів масово подали заяву в поліцію на Арестовича: в чому його звинувачують
commentss НОВИНИ Всі новини

Десятки нардепів масово подали заяву в поліцію на Арестовича: в чому його звинувачують

Арестовича звинувачують у неправдивому повідомленні суду про вчинення кримінального правопорушення

26 жовтня 2023, 20:21 comments1185
Поділіться публікацією:

Колишній радник ОП Олексій Арестович знову потрапив у новий скандал. Стало відомо, що на нього написали заяву в поліцію 29 нардепів. Про це заявили народна депутатка Наталія Піпа та опублікувала документ.

 Десятки нардепів масово подали заяву в поліцію на Арестовича: в чому його звинувачують

Нардепи подали заяву в поліцію на Арестовича (фото з відкритих джерел)

У своєму дописі вона назвала Арестовича "справжнім злочинцем".

"Я вважаю (а моя сім’я, колеги та співгромадяни гаряче підтримують), що "Развєдчік-Аматор" є справжнім злочинцем. І я це детально пояснила правоохоронним органам", — йдеться у повідомленні політика.

Нардепи звинувачують колишнього радника Офісу президента в завідомо неправдивому повідомленні суду, прокурору, слідчому, дізнавачу, або органу досудового розслідування про вчинення кримінального правопорушення.

Мова йде про скандал, який виник у Львові через виконання російськомовної пісні Цоя.

"Громадяни України активно відстоюють і будуть відстоювати свої мовні права та культурну ідентичність. Особливо у час війни з Росією. Адже "Чия мова — того влада". І саме це у свій спосіб пропагує Путін. Я вважаю, що "Нарцис" прямо порушив ч.1 ст. 383 ККУ", — написала вона.

Варто зазначити, що, якщо провину Арестовича доведуть, то йому загрожуватимуть 2 роки виправних робіт, арешт до 6 місяців чи обмеження волі до 3 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арестович розповів, що робити з чоловіками, які втекли за кордон від мобілізації. Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович пропонує для військовозобов'язаних, які виїхали з України під час війни встановити терміни для повернення додому, а також можливість сплачувати фінансово за свою відсутність в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини