Головна Новини Суспільство Скандали Блогер знищив свій літак заради переглядів на YouTube: тепер йому загрожує суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер знищив свій літак заради переглядів на YouTube: тепер йому загрожує суд

Щоб отримати популярність на YouTube американський блогер інсценував падіння літака, який невдовзі розбився. Потім ютубер приховав докази.

15 травня 2023, 20:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








29-річний американський ютубер Тревор Джейкоб восени 2021 року навмисно розбив невеликий літак і опублікував відео катастрофи. Тепер він визнав себе винним у перешкоджанні федеральному розслідуванню та приховуванні доказів свого злочину. Йому загрожує до 20 років ув'язнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Блогер знищив свій літак заради переглядів на YouTube: тепер йому загрожує суд

Тревор Джейкоб вистрибнув зі свого літака: Скріншот відео

Відео на YouTube Тревора Джейкоба набрало понад чотири мільйони переглядів. На ньому видно як пілот спочатку готується до зльоту, а через деякий час вистрибує з парашутом нібито з поламаного літака та знімає його врізання у гори національного парку Лос-Падрес. Все це Джейкоб зафіксував на камери, які були встановленні на кількох частинах літака та на самому пілоту. А відео підписав "Я розбився на своєму літаку".

Ця історія викликала сумніви у слідчих та найнятих ними експертів. Адже після інциденту на YouTube-каналі 29-річного хлопця було оприлюднено відео, на якому видно авіакатастрофу та усміхненого Джейкоба, який стрибає з парашутом. Слідчі виявили, що Джейкоб не намагався перезапустити свій двигун чи знайти безпечне місце для посадки. Окрім того, перед зльотом літак обладнали відеокамерами, а сам Джейкоб стрибав з поламаного літака з селфі-палицею.

Згодом Тревор Джейкоб зізнався, що спеціально розбив літак для переглядів на YouTube.  Через два дні після інсценованої катастрофи Джейкоб повідомив Національну раду з безпеки на транспорті (NTSB) про авіакатастрофу, але сказав слідчим з NTSB і Федерального управління цивільної авіації заявив, що він не знає, де були уламки літака.

Однак з’ясувалось, що пілот знайшов місце аварії та відбуксирував літак у свій ангар. Далі Джейкоб знищив частини літака та викинув їх у різних частинах міста. Слідчі вважають, що такими діями Тревор Джейкоб намагався ввести їх в оману.

FAA позбавила Джейкоба ліцензії пілота, а згідно з заявою прокуратури США йому загрожує до 20 років ув’язнення за приховування доказів та навмисному знищенні літака над нацпарком Лос Падрес.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київ вимагає розслідувань: у Грузії зірвали український прапор.

Також "Коментарі" писали про Майка Тайсона, який розповів як застукав колишню дружину з Бредом Піттом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини