Головна Новини Суспільство Скандали Авіакомпанія заявила, що Болгарія є частиною Російської Федерації
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанія заявила, що Болгарія є частиною Російської Федерації

Компанія з Німеччини відмовила надавати свої послуги, бо заявила, що Болгарія є частиною Росії. В таку ситуацію потрапив посол Болгарії в США.

23 грудня 2022, 12:50 comments12330
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Німецька авіакомпанія Lufthansa відмовилася надати допомогу неповнолітньому пасажиру, який летів із Франкфурта до Софії, оскільки Болгарія є частиною Російської Федерації, заявив посол країни в США Георгі Панайотов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook посла Болгарії.

Авіакомпанія заявила, що Болгарія є частиною Російської Федерації

Просійські мітинги в Болгарії. Фото з відкритих джерел

Посол Болгарії в США Георгі Панайотов вирішив відправити свого неповнолітнього сина у відпустку додому на різдвяні канікули. Дипломатичний чиновник придбав квитки та замовив послуги супроводжуючої людини, адже неповнолітня дитина мала летіти сама. 12 річний підліток мав здійснити рейс з США до Софії через Франкфурт.

Проте у день від’їзду платна послуга, яка була підтверджена перевізником була скасована, причиною зазначалось, що Болгарія є частиною РФ.

"Причина, яку навела Lufthansa, полягає в тому, що Болгарія є частина Російської Федерації. Це не жарт, а реальний випадок, який травмував дитину", — пише посол Болгарії Георгі Панайотов у Facebook.

Панайотов зазначив, що це абсурдне рішення німецької компанії, про те додав, що не має наміру вимагати компенсації від Lufthansa.

Цікаво, що в нещодавньому опитуванні про підтримку України в Європі, Болгарія виявилась останньою в списку країн, що найменше підтримують українців у війні проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посол Російської Федерації в США погрожує українським військовим. Така реакція дипломатичної особи Росії з'явилась після виступу президента України Володимира Зеленського в Конгресі США та заяв Джо Байдена про передачу Україні сучасних оборонних систем.

Також "Коментарі" писали про посольство Фінляндії, яке закидала кувалдами невідома група людей з Росії. Відповідне відео потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини