Головна Новини Суспільство Скандали Арестович заявив, що на нього молилась вся Україна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заявив, що на нього молилась вся Україна (ВІДЕО)

Колишній радник ОП Арестович вважає, що він був другим за популярністю в Україні.

24 жовтня 2023, 10:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що на початку вторгнення Росії в Україну він був однією з найпопулярніших персон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал Олексія Арестовича.

Арестович заявив, що на нього молилась вся Україна (ВІДЕО)

Український блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для російського журналіста Євгена Кисельова український блогер Олексій Арестович розповів про співпрацю з командою президента, яка за його словами намагалась створити негативний образ для нього. 

"У кінці березня, коли на мене вся країна молилась, і я була друга за популярністю людина, після президента, вони почали активно по мені працювати на ринку чорної пропаганди", — розповів Олексій Арестович.

Арестович заявив, що довго не розповідав про це, однак наголосив, що нібито 70% чорної пропаганди проти нього було замовлено з Офісу президента.

Переглянути відео з заявою Арестовича про те, що на нього молилась уся країна можна нижче:

Нагадаємо, що Олексій Арестович написав заяву про звільнення з посади радника ОП після скандальних заяв про ракетний удар по будинку в Дніпрі. Останні кілька місяців Арестович потрапляв у інші скандали. Зокрема, народна депутатка Інна Совсун написала заяву на Арестовича через сексистські вислови. За її словами блогер закликав душити жінок під час своїх семінарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МВС РФ оголосило у розшук Олексія Арестовича.

Також "Коментарі" писали про народного депутата, який закликав арештувати Арестовича. За його словами Арестович наговорив на не одну кримінальну справу на Форумі вільної Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 жовтня 2023, 09:31

Ага. Як на Буданова Зе Єрмака... . І на старих роботодавців Ріната Пінчука Тигипка Герег Косюка Беню ... . На весь божий народ.


Новини