Головна Новини Суспільство релігія Спільними молитвами: у Патріарха Кирила та його родичів знайшли нерухомість на 3 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Спільними молитвами: у Патріарха Кирила та його родичів знайшли нерухомість на 3 млн доларів

За непідтвердженою інформацією, статки настоятеля Російської Православної церкви оцінюються в 4-8 мільярди доларів

28 жовтня 2020, 16:55
Поділіться публікацією:

Видання "Проект" провело розслідування, в результаті якого з'ясувало, що Патріарх Кирило і його дві троюрідних сестри володіють нерухомістю вартістю 3 млн доларів.

Спільними молитвами: у Патріарха Кирила та його родичів знайшли нерухомість на 3 млн доларів

Фото: РБК

Настоятель церкви і його родички — 73-річна Лідія Леонова і 63-річна Олена Холодова мають квартири в Москві, Петербурзі та будинок в Підмосков'ї. Повідомляється, що площа однієї з особистих квартир Патріарха становить 145 квадратних метрів, а її вартість близько 70 млн рублів. Розташовані апартаменти в Будинку на набережній Москви з видом на Кремль.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у володінні настоятеля РПЦ перебуває 20 резиденцій, а також шале у Швейцарії.

Видання також стверджує, що жоден із фактів володіння розкішною нерухомістю Патріархом Кирилом не ставав предметом розглядів всередині Російської Православної Церкви. У патріархії на питання про походження апартаментів також не відповідають.

До слова, багато ЗМІ не раз приписували Патріарху нечувані статки, які оцінюються мільярдами доларів, а також володіння яхтою, власним автопарком і дорогими аксесуарами.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" згадували про те, що Патріарх Кирило закликав не вірити чуткам про багатство православних священиків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини