Головна Новини Суспільство релігія Патріарх знову з нами: 91-річний Філарет зміг побороти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Патріарх знову з нами: 91-річний Філарет зміг побороти COVID-19

Після ефективного лікування в лікарні патріарх Філарет отримав негативний результат тесту на COVID-19

16 вересня 2020, 16:18
Поділіться публікацією:

Почесний патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет зміг подолати захворювання коронавірусом, після того, як пройшов лікування в столичній клініці. Про це повідомляється на сайті Синоду.

Патріарх знову з нами: 91-річний Філарет зміг побороти COVID-19

Відзначимо, що вперше про захворювання Філарета стало відомо 4 вересня .

"Патріарх Філарет отримав негативний результат тесту на COVID-19, який свідчить про те, що коронавірус подолано. Його Святість почуває себе добре, виписаний з лікарні і перебуває у своїй резиденції в Київській Патріархії", — наголошується в повідомленні.

Також наголошується, що архієрей висловив щиру подяку за працю лікарів, які вдень і вночі ризикують власними життями, надаючи допомогу персонально йому та іншим людям з небезпечним діагнозом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що патріарх Філарет назвав причиною виникнення коронавируса COVID-19 популяризацію одностатевих брако в, а також закликав людей причащатися до Таїнства Господню без дотримання заходів по карантину.

"Зараз йде дискусія, чи можна причащатися з однієї ложки. Я задаю питання:" Ви вірите, що це кров і тіло Ісуса Христа? Якщо ви не вірите, то не причащалися. А якщо вірите, то хіба від Христа можна отримати ці віруси? ", — уклав священик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини