Головна Новини Суспільство релігія Папа Римський нагадав про роль жінок у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський нагадав про роль жінок у світі

Папа Римський Франциск вважає, що жінки відіграють неабияку роль в житті людства

8 березня 2021, 00:20
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск напередодні восьмого березня нагадав про роль жінок у світі. Понтифік згадав і про Богоматір, яка "захищає згори". Зробив він це під час виступу в іракському місті Бахдіда (Каракош).

Папа Римський нагадав про роль жінок у світі

Міжнародний жіночий день: Папа Римський нагадав про роль жінок. Фото: rueconomics.ru

Священнослужитель закликав берегти та шанувати жінок. Окрім того, Папа Римський висловив свою вдячність усім жінкам Іраку, які не здавалися духом навіть в тяжкі часи.

"Я хочу від щирого серця подякувати всім матерям і жінкам цієї країни, сміливим жінкам, які продовжують давати життя, попри всі негаразди і рани. Вони заслуговують найглибшої поваги і захисту, уваги суспільства і можливостей для майбутнього", — виразив свою думку Франциск.

Згадав священнослужитель і про ще одну жінку, яка відіграє неабияку роль в житті людства — Богоматір. Франциск закликав молитися та прославляти її.

Окрім того, Папа Римський провів богослужіння в місті Мосул, яке колись було столицею ІДІЛу. Франциск провів службу на міській площі, яка оточена зруйнованими будівлями та руїнами церков. На площі Папа Римський заявив, що ця країна піддалася варварським ударам, були знищені культурні місця, а тисячам людей довелося бігти. Після завершення служби Папа Римський випустив в небо білого голуба, який символізує мир і надію. Відео та фото з виступу можна проглянути в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що Папа Римський Франциск зробив невтішний прогноз. На його думку, на світ чекає нова катастрофа — глобальний потоп. Проте священнослужитель розповів як цього уникнути. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати ТОП-5 кращих фільмів до 8 Березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини