Головна Новини Суспільство релігія Папа Римський назвав секс і їжу божественним задоволенням
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський назвав секс і їжу божественним задоволенням

На думку понтифіка, насолоджуватися їжею і сексом - не гріх, як цьому вчили в минулому «надмірно старанні» церковні керівники, а осуд церквою смакових і сексуальних задоволень «надмірною мораллю ... неправильною інтерпретацією християнського послання»

12 вересня 2020, 00:32 comments1257
Поділіться публікацією:

Папа Римський відніс до божественних задоволень куштування їжі і заняття любов'ю. Крилаті вислови понтифіка були зібрані та опубліковані в книзі TerraFutura, пише New York Post.

Папа Римський назвав секс і їжу божественним задоволенням

Фото: REUTERS/Tony Gentile

"Задоволення відбувається безпосередньо від Бога. Воно не католицьке, не християнське, воно просто божественне. Задоволення від їжі і насолода від сексу приходять від Бога", — філософствує Папа Римський Франциск.

На його думку, насолода їжею покращує психологічне та фізичне здоров'я людини, а секс робить любов яскравіше і, до того ж, гарантує збереження людського роду.

Більш того, насолоджуватися цими речами — не гріх, як вчили в минулому "надмірно старанні" церковні керівники, а осуд церквою смакових і сексуальних задоволень "надмірної мораллю ... неправильною інтерпретацією християнського послання".

Погляди, що відкидають такі основні аспекти життя, "завдали величезної шкоди, яка все ще відчувається сьогодні", — заявив 83-річний глава Римсько-католицької церкви.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в одному з соборів Британії з'явиться фреска, де знамениту біблійну Таємну вечерю зображують на чолі з чорношкірим Ісусом Христом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини