Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці Залізниця перевезла рекордну кількість домашніх тварин у цьому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Залізниця перевезла рекордну кількість домашніх тварин у цьому році

Популярні маршрути для подорожей з домашніми улюбленцями в Україні

3 липня 2024, 14:58
Поділіться публікацією:

За перші шість місяців 2024 року, 112 тисяч тварин скористались залізницею разом зі своїми господарями. В Укрзалізниці повідомили, що це рекордна кількість домашніх тварин, які подорожували поїздами. 

Залізниця перевезла рекордну кількість домашніх тварин у цьому році

Популярні маршрути для подорожей з домашніми улюбленцями в Україні

Поїзди Інтерсіті+ на маршруті Київ-Харків були найпопулярнішими серед тих, хто подорожує з тваринами. Також з'ясувалось, що багато улюбленців їздили з Києва до Кривого Рогу.

Залізнична компанія також підкреслила важливу роль своїх службових собак. Вони мають 150 собак, які допомагають забезпечувати безпеку на станціях та вокзалах.

Керівництво компанії відзначило, що збільшення кількості тварин-пасажирів є свідченням того, що залізниця стає все більш привітною для подорожей з домашніми улюбленцями. Завдяки покращенню мобільного застосунку і сайту, купувати квитки стало легше.

Залізнична компанія подякувала всім, хто довіряє їм перевезення своїх улюбленців, і побажала безпечних та комфортних подорожей у майбутньому.

“Дякуємо за довіру і бажаємо всім комфортних подорожей з домашніми улюбленцями”, — зазначили в компанії. 

Раніше “Коментарі” писали, що "Укрзалізниця" сповістила про оновлення, які стосуються правил перевезення тварин у поїзді. У компанії повідомили про 5 важливих змін, які почнуть діяти після затвердження правил у новій редакції.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Укрзалізниця спільно з UNICEF планує реалізувати проект "сімейних вагонів" на внутрішніх пасажирських перевезеннях. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу повідомив голова правління Укрзалізниці Євген Лященко, пише "Інтерфакс-Україна".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини