Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці Загублений пітбуль знайшовся через два роки за 1400 км від дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Загублений пітбуль знайшовся через два роки за 1400 км від дому

Дворічна пригода: як пітбуль Андора повернувся додому через півкраїни

12 вересня 2024, 15:44
Поділіться публікацією:

Коричнево-сірий пітбуль на ім'я Андорра, який зник два роки тому в місті Пенсакола (Флорида), був знайдений в Еніді (Оклахома), на відстані 1400 км від свого будинку. Хазяйка собаки, Бренна Данов, дізнавшись про знахідку, відразу вирушила на зустріч до свого вихованця. Вона проїхала майже 14 годин, щоб якнайшвидше побачити Андору.

Загублений пітбуль знайшовся через два роки за 1400 км від дому

Загублений пітбуль знайшовся через два роки за 1400 км від дому

Пошуки Андорри отримали вирішальний поворот, коли місцева мешканка Еніда, Дестіні Друз, помітила собаку і вирішила використати соціальні мережі для пошуку її власників. Пости у Facebook не принесли результатів доти, доки Дестині не перевірила наявність у Андорри чіпа, який зрештою і допоміг воз'єднати пітбуля з її господинею.

Досі залишається загадкою, як Андора опинилася в Оклахомі. Сімейство Данов вважає, що її могли викрасти.

"Зараз вона бігає по всьому будинку. Відразу знайшла, де ми зберігаємо всі іграшки для собак, і обрала свою кохану — з того часу вона з нею", — розповідає Бренна.

Це не перший випадок, коли Дестині Друз допомагає втраченим тваринам знайти дорогу додому. Її активна діяльність у Facebook-групі "Enid Area chit chat" допомагає багатьом зневіреним власникам знову знайти своїх улюбленців.

Експерти кажуть, що наявність чіпа значно підвищує шанси на те, що тварину буде знайдено. Приблизно 57% собак із чіпами повертаються до своїх власників.

Читайте на порталі "Коментарі" — У світі собак, швидкість часто є ключем до виживання та успіху, особливо серед мисливських порід. За даними кінологічних оглядів, серед лідерів за швидкістю переважно ті, хто може похвалитися неперевершеними мисливськими інстинктами. На першому місці у цьому рейтингу грейхаунд, який може розвинути швидкість до 72 км/год на коротких дистанціях, що є офіційним рекордом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини