Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці В США народилося кошеня з чотирма вухами: як виглядає вихованець
commentss НОВИНИ Всі новини

В США народилося кошеня з чотирма вухами: як виглядає вихованець

У вихованця рідкісна генетична мутація. Вона народилася в американському штаті Теннессі

14 серпня 2024, 14:25
Поділіться публікацією:

У Нешвіллі, штат Теннессі, народилася кішка, що викликає подив і захоплення. Унікальна тварина, що отримала ім'я Аудіо, має незвичайну рису — чотирма вухами.

В США народилося кошеня з чотирма вухами: як виглядає вихованець

У США народилася кішка з чотирма вухами

Чотири місяці тому у світ прийшли Аудіо та його троє братів і сестер, які, на відміну від нього, мають звичайну будову вух. Їхня історія почалася з трагічного відкриття: усіх чотирьох кошенят знайшли на вулиці в коробці, заклеєній скотчем. Врятовані вони були доставлені в притулок для кинутих тварин, де й отримали шанс на нове життя.

Наукове суспільство стверджує, що кішки з чотирма вухами зустрічаються вкрай рідко. Така аномалія торкається лише зовнішніх вушних раковин, не впливаючи на внутрішні органи слуху. Аудіо, незважаючи на свою унікальність, чує так само, як і його родичі із двома вухами.

В США народилося кошеня з чотирма вухами: як виглядає вихованець  - фото 2

Інтерес до таких особливих випадків не обмежується науковою спільнотою. У соціальних мережах у всьому світі користувачі активно діляться фотографіями та історіями аномальних тварин. Наприклад, чотиривуха російська блакитна кішка Мідас із Туреччини вже стала знаменитістю, зібравши тисячі передплатників.

Співробітники притулку, де зараз мешкає Аудіо, розповідають, що інтерес до кошеня величезний. Можливо, саме його особливості допоможуть привернути увагу до проблем бездомних тварин та збільшити кількість адопцій. Вчені також сподіваються, що подальше вивчення його випадку допоможе розгадати таємниці генетичних мутацій та запропонувати нові підходи щодо лікування спадкових захворювань у тварин.

Читайте також на порталі "Коментарі" - У спекотні літні дні багато власників собак і кішок замислюються про те, чи не полегшити життя своїм пухнастим друзям, зробивши їм коротку стрижку. Проте кінологи б'ють на сполох: гоління тварин може завдати їм більше шкоди, ніж користі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини