Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці Помер найстаріший пес у світі: скільки прожив домашній улюбленець
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер найстаріший пес у світі: скільки прожив домашній улюбленець

Найстаріший пес у світі помер. Його рекорд потрапив у Книгу рекордів Гіннеса.

23 жовтня 2023, 15:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

21 жовтня помер найстаріший пес у світі, на ім'я Бобі. Згідно з Книгою рекордів Гіннеса він прожив 31 рік та 165 днів. Новину про смерть Бобі оголосила американський ветеринар доктор Карен Бекер у Facebook.

Помер найстаріший пес у світі: скільки прожив домашній улюбленець

Померла найстаріша собака у світі. Фото з відкритих джерел

Найстаріший пес у світі помер лише через п’ять місяців після того, як відсвяткував свій 31-й день народження на португальській сімейній фермі, де він провів усе своє життя. 

"Незважаючи на те, що він пережив усіх собак в історії, його 11 478 днів на землі ніколи не буде достатньо для тих, хто його любив", — заявила доктор Карен Бекер.

Бобі був породи Рафейру ду Алентежу. Собаки цього виду в середньому живуть близько 10-13 років, однак Боббі вдалось прожити понад 31 рік. Попередній рекорд належав собаки породи хілер, яка померла у 1929 році у віці 29 років та 5 місяців. Власники Бабі пояснювали особливість довгого життя собаки тим, що він мав здорове харчування, постійні огляди у ветеринара, контакти з природою та любов від усіх оточуючих. 

Важко точно визначити, скільки років прожив Бобі в людських роках, оскільки, уявлення про те, що один людський рік еквівалентний семи собачим рокам, насправді є міфом. Крім того, ймовірно існує різниця у визначення віку собак в залежності від погоди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2023 році померла найвища у світі собака. Домашній улюбленець, на ім'я Зевс, коли ставав на задні лапи був ростом понад 220 см. Він проживав зі своєю родиною в американському штаті Техас. Собака тривалий час хворіла на важку форму раку.

Також "Коментарі" писали, що "Кінологічна Спілка України" назвала найпопулярніші породи собак в Україні. Хто потрапив на вершину рейтингу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини