Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці Найтовстіший у світі американський кіт Патчі, сів на дієту, - Washington Post
commentss НОВИНИ Всі новини

Найтовстіший у світі американський кіт Патчі, сів на дієту, - Washington Post

«Важить як п’ятирічна дитина та має проблеми з ходьбою»: 18,3 кілограмового пухнастика на прізвисько Патчі, із американського міста Річмонд зоозахисники рятують від ожиріння

15 травня 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Washington Post.

Найтовстіший у світі американський кіт Патчі, сів на дієту, - Washington Post

Кіт Патчі. Фото з відкритих джерел

Колишні господарі настільки любили свого кота, що даючи йому ласощі й нездорову їжу постійно, "підірвали" здоров’я тварини.

Як повідомила місцева служба з контролю за тваринами, шестирічного короткошерстного Патчі власник привіз до притулку Richmond Animal Care and Control, коли уже самостійно не зміг доглядати за котиком. Персонал був приголомшений розмірами тварини.

"Ми думали, що раніше бачили великих котів, але він точно був найбільшим, якого ми коли-небудь бачили", — зауважив Робін Янг, координатор роботи з притулком.

Якщо вдатися до стандартів, здоровий кіт по типу Патчі мав би важити 15 фунтів, але не 40. Провівши необхідні аналізи, ветеринари з’ясували які проблеми у Патчі із щитоподібною залозою. Аби нормалізувати стан його здоров’я, пухнастику призначили спеціальний раціон харчування та вправи для схуднення. Співробітники притулку вирішили, що такого красунчика "гріх" переховувати. Тож вони поділилися його історією у соціальних мережах. В товстунчика одразу ж з’явилися прихильники, і уже за кілька днів він переїхав до нової оселі.

Тепер його господаркою є американка Кей Форд. Аби доставити котика до нового помешкання, жінці знадобилася допомога двох співробітників притулку, які несли Патчі у клітці. За короткотривалий термін, котику, під наглядом нових власників вдалося скинути кілограм ваги.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Вбивця заповзла в оселю непомітно: в Індії рідкіснакобра-альбінос ледь не позбавила життя подружжя Її укус паралізує та може вбити. Отруйна кобра "Наджа", яку рідко можна побачити в Індії, після негоди заповзла до будинку сімейної пари у місті Коїмбатура та неабияк налякала господарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини