Головна Новини Суспільство події Вбивця заповзла в оселю непомітно: в Індії рідкісна кобра-альбінос ледь не позбавила життя подружжя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивця заповзла в оселю непомітно: в Індії рідкісна кобра-альбінос ледь не позбавила життя подружжя

Її укус паралізує та може вбити. Отруйна кобра «Наджа», яку рідко можна побачити в Індії, після негоди заповзла до будинку сімейної пари у місті Коїмбатура та неабияк налякала господарів

10 травня 2023, 11:45
Поділіться публікацією:

Про це повідомляють "Коментарі", з посиланням на Daily Star.

Вбивця заповзла в оселю непомітно: в Індії рідкісна кобра-альбінос ледь не позбавила життя подружжя

Кобра-альбінос. Фото з відкритих джерел

Гігантський плазун входить до списку "великої четвірки" змій, котрі найчастіше кусають людей у Південній Азії. Після їх укусу, шанси людини вижити, без надання медичної допомоги – мінімальні.

Подружжя одразу ж звернулося до змієловів, з проханням впіймати небезпечну кобру-альбіноса у їх будинку. Разом з тим, приїхавши, представники місцевої благодійної організації The Wildlife & Nature Conservation Trust виявили отруйну змію поблизу населеного пункту, після сильної зливи. Опісля, плазуна передали співробітникам лісового відділу Коїмбатура.

"Цей порятунок, здійснений Фондом охорони дикої природи, є справді чудовим подвигом, який заслуговує на визнання. Дуже важливо цінувати та визнавати такі зусилля, які не лише рятують життя тварин, але й запобігають шкоді людям, — зауважили представники благодійної організації.

Оглянувши кобру, співробітники лісового фонду визначили, що вона є абсолютно здоровою й придатною для повернення у дику природу. Змію-альбіноса випустили у ліс. Де сприятливе, для проживання змії середовище та безлюдне місце, що не несе повторної небезпеки.

Як писали "Коментарі", — В Кенії у жертв секти насильницьким методом вилучали органи: пастор змушував віруючих голодувати. У Кенії, у масових могилах знайдено понад сотню тіл. Частина із них — без внутрішніх органів. Поховання виявили у квітні цього року. Серед жертв – і діти. Правоохорнці вважають, що за цим стоїть лідер християнської секти Good News International Church Пол Маккензі Нтенге.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини