Головна Новини Суспільство Міграція населення Після нападу на дітей в Ірландії спалахнули заворушення
commentss НОВИНИ Всі новини

Після нападу на дітей в Ірландії спалахнули заворушення

Імовірно, іммігрант-алжирець напав на дітей з ножем

23 листопада 2023, 23:49 comments1436
Поділіться публікацією:

У столиці Ірландії Дубліні почалися вуличні заворушення після того, як у четвер вдень чоловік алжирського походження напав на перехожих — п'ятеро людей, включаючи дітей, зазнали ножових поранень. Серед постраждалих є п'ятирічна дівчинка, яка зараз у реанімації. Про це повідомляють "Коментарі".

Після нападу на дітей в Ірландії спалахнули заворушення

Дублін

Інцидент стався неподалік однієї з найжвавіших вулиць міста О'Коннелл-стріт. Поруч знаходиться початкова школа. Внаслідок нападу постраждали чоловік, жінка та троє маленьких дітей. Серйозні поранення отримали лише двоє постраждалих (дівчинка та жінка). Місцева мешканка Шивон Кірні, яка опинилася на місці події, розповіла ірландській телекомпанії RTÉ, що разом із ще одним перехожим вона знезброїла чоловіка з ножем. Після чого вони та інші перехожі викликали поліцію.

Представник Garda Суперінтендент Ліам Джераті під час прес-конференції повідомив, що під час нападу було використано ножа, але поліція впевнена, що це не було терористичним актом. Але видання The Irish Times повідомила, що у затриманого самого були серйозні поранення, які він, зважаючи на все, завдав сам собі.

Крім того, повідомляється, що чоловік також намагався напасти на кількох молодих людей біля школи, доки не втрутилися перехожі.

Протести місцевих жителів, які вийшли на вулиці, одразу ж набули антимігрантського характеру. Владі доводиться вводити в Дублін армійські підрозділи.

Тим часом, РДК запросив росіянина помститися Путіну за смерть дочки.

"Є Путін і достатньо": в РФ несподівано запропонували замінити чиновників на нейромережі.

А в Україні ліквідовано відомого російського пропагандиста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини