Головна Новини Суспільство Міграція населення Експерти підрахували скільки населення лишилось в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти підрахували скільки населення лишилось в Україні

Мільйони людей не повернулися в Україну

5 червня 2023, 21:16 comments2170
Поділіться публікацією:

29 млн осіб – таке поточне постійне населення України. Такі дані, станом на травень 2023 року, опублікували в Українському інституті майбутнього. Про це повідомляють "Коментарі".

Експерти підрахували скільки населення лишилось в Україні

Скільки людей в Україні

Зокрема, за даними експертів, 8,6 млн українців не повернулися до України з початку повномасштабного вторгнення РФ до України. При цьому працюють лише 9,1-9,5 млн українців, а якщо не рахувати бюджетників, залишається близько 6-7 млн осіб.

Вони і є упряжкою, яка везе на собі інших – 22-23 млн осіб, зокрема пенсіонерів, дітей, учнів, безробітних, утриманців, тих самих працівників бюджетної сфери тощо, вважають експерти Українського інституту майбутнього.

Окрім цього, коефіцієнт фертильності вже впав нижче 1, тоді як для зростання чисельності населення України має бути більше 2.

Якщо нічого не змінювати, у перспективі кількох років пенсіонерів в Україні буде вдвічі більше, ніж працюючих, роблять висновок експерти.

Тим часом, Росія понесла важку втрату в боях на Бєлгородщині. 

В Швейцарії росіяни зірвали концерти українських артистів.

Керівник  гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка  мав план  дати концерт в швейцарському Цюріху, але проінформував, що дійство  було скасовано з вини мешканців РФ, які там мешкають. Вони  розпустили неправдиві чутки про виконавця з України.

Дізнайтесь також, чому нижня частина корпусу корабля червоного кольору.

Військові авіаносці, туристичні кораблі або гігантські контейнеровози можуть бути різних розмірів і форм. Однак багато з них мають одну спільну рису. Нижня частина їх корпусу пофарбована в червоний колір. Цьому є конкретне науково-технічне пояснення. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

5 червня 2023, 20:48

Світ котиться в прірву


Новини