Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія понесла важку втрату в боях на Бєлгородщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія понесла важку втрату в боях на Бєлгородщині

В боях за Нову Таволжанку загинув високопоставлений військовий РФ

5 червня 2023, 19:48 comments4823
Поділіться публікацією:

В боях на Бєлгородщині знищено старшого оперативного угруповання "Бєлгород" – Андрія Стесєва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

Росія понесла важку втрату в боях на Бєлгородщині

Андрій Стесєв

Як повідомляє ГУР, згідно з оперативною інформацією, в ніч з 4 на 5 червня в населеному пункті Нова Таволжанка знищено гвардії полковника Стесєва Андрія Васильовича — старшого оперативного угруповання "Бєлгород".

Раніше він обіймав посаду командира 104 десантно-штурмового полку ВДВ РФ.

За даними Російського добровольчого корпусу, полковник був знищений в результаті спільної операції РДК та легіону "Свобода Росії".

"Він загинув у стрілецькому бою, як офіцер зі зброєю в руках, але треба визнати, що ці руки по лікоть у крові, — поділилися подробицями в легіоні "Свобода Росії". — Він та його підлеглі за його наказом систематично тероризували населення Бєлгородської області, порушували їхні права та свободи. Раніше Стесєв убивав мирних жителів у Чечні, Югославії, Абхазії та на території України. Усі терористи путінського режиму будуть покарані, справедливість прийде у кожне місто нашої Батьківщини".

Наразі, за даними РДК, вони зберігають контроль за населенним пунктом Нова Таволжанка, де проживають 5 тисяч осіб. Ніякої влади, окрім бійців РДК, зараз в містечку немає.

"Нова Таволжанка, як і раніше, не цікавить ні регіональну, ні федеральну владу. Єдину владу в покинутому смт становлять сили РДК. Доля Росії за межами МКАД не хвилює тих, хто живе в межах Садового Кільця, Барвіхи, Нової Риги чи Рубльовки, а місцева влада давно не має ніякого контролю над ситуацією. Тож діємо ми!", — заявили в РДК.

Тим часом, стало відомо, що на війні загинув син відомого банкіра.

Кремль відреагував на панічне звернення Путіна про мобілізацію в Росії. 

А один з кандидатів на генсека НАТО оголосив, що не буде вести боротьбу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини