Головна Новини Суспільство Міграція населення Два міста на Донеччині залишилися без газу – влада закликає виїжджати
commentss НОВИНИ Всі новини

Два міста на Донеччині залишилися без газу – влада закликає виїжджати

28 тисяч абонентів Покровської громади залишились без газопостачання через ворожий обстріл

10 вересня 2024, 15:26 comments1178
Поділіться публікацією:

Сьогодні близько 10:40 у Покровську Донецької області внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено газорозподільчу станцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації.

Два міста на Донеччині залишилися без газу – влада закликає виїжджати

Наразі без газопостачання залишились майже 28 тисяч абонентів, 23 тисячі з яких – жителі Покровська та 5 тисяч – Родинського.

Крім того, об 11:30 під час ворожого обстрілу села Гнатівка загинув власник одного з приватних домоволодінь. Також поранення отримала дружина загиблого.

"Російський терор продовжується. Ворог намагається за будь-яку ціну зробити умови життя мешканців Покровської громади нестерпними. Тож Покровська МВА вкотре наголошує на важливості евакуації. На сьогодні це єдиний спосіб врятувати себе та своїх близьких", – наголошує місцева влада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російські війська мають успіх на фронті: мапа бойових дій

Ворог просунувся у Красногорівці, біля Новогродівки та Вугледара. Уточнено лінію зіткнення в Торецьку. Про це в пояснювальній записці до оновленої карти бойових дій повідомили аналітики проекту DeepState, інформує портал "Коментарі".

Російські війська нещодавно просунулися в напрямку Покровська на тлі наступальних операцій у цьому районі 9 вересня. Геолокаційні кадри, опубліковані 6 і 9 вересня, на яких видно, як українські війська завдають удару російським військам, що діють на захід від Михайлівки (на південний схід від Покровська), вказують на те, що російські війська нещодавно захопили населений пункт. Також зазначалося, що російські війська просунулися до північної околиці Гірника, хоча ISW не бачив візуальних доказів цих заяв. Дивитися мапу – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини