Головна Новини Суспільство медицина За добу в Україні майже 12 тис випадків COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу в Україні майже 12 тис випадків COVID-19

Від коронавірусу за останню добу померло 203 людини.

2 жовтня 2021, 09:26
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Україні 11 809 людей захворіли на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я. 

За добу в Україні майже 12 тис випадків COVID-19

Коронавірус, фото з відкритих джерел

Серед захворілих 235 медиків та 1104 дитини. Майже 3 тис. людей з тяжкими ускладненнями забрали до лікарень. 203 людини померло. Понад 3 тис. людей одужали. 

Найбільше захворівших у Харківській області — 1159 людей. Трохи менше занедужали на Львівщині — 1102 людини. Також у лідерах серед розповсюдженя COVID-19 Дніпропетровська, Одеська та Запорізька області. 

Загалом в Україні перехворіли на коронавірус майже 2,5 млн осіб.

У МОЗі вкотре радять додержуватись санітарних норм: дотримуватися дистанції у людних місцях, мити руки та носити маску. А ще нагадують про важливість вакцинації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні виявили рекордну кількість інфікованих коронавірусом пацієнтів. 1 жовтня Україна перетнула межу в 12 034 інфікованих за добу. Єдиний спосіб зменшити кількість нових випадків зараження COVID-19 — вакцинація та дотримання всіх протиепідемічних заходів. Кожен українець мусить дбати про своє здоров’я і здоров’я свого оточення.  Незважаючи на всі переваги вакцинації проти коронавірусу, в деяких людей вона може спричинити побічні реакції. Якою є їхня допустима норма за медичними протоколами, а які можуть викликати занепокоєння.

Цей показник продовжує перевищувати навіть найпесимістичніші прогнози. Пандемія завдала сильного удару не лише по Україні, але й по Європейському Союзу. Але після початкового шоку європейці почали обмірковувати, як боротися з наслідками Covid-19. Європейські лідери побачили, в якому напрямку вони почали рухатися через Covid-19 і вчасно зупинилися. Пандемія, яка спочатку роз'єднала країни, може стати каталізатором тіснішого союзу, шлях до якого так довго шукали. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини