Головна Новини Суспільство медицина З початку пандемії в світі зафіксовано понад 2,6 млн смертей від Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

З початку пандемії в світі зафіксовано понад 2,6 млн смертей від Covid-19

Лідером за кількістю тих, що заразилися і померли, залишаються США

9 березня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу Covid-19 стрімко розвивається по всьому світу. Станом на 9 березня, коронавірусом вже заразилися 117 148 248 чоловік. За цей час видужали більше 91 млн пацієнтів. Про це свідчать дані порталу Worldometer.

З початку пандемії в світі зафіксовано понад 2,6 млн смертей від Covid-19

Коронавірус у світі - фото з відкритих джерел

Також повідомляється, що число померлих від Covid-19 становить 2 612 186 осіб, а одужали від Covid — 91 млн людей.

Лідером за кількістю тих, що заразилися і померли, залишаються США. Там, отримали позитивний тест на коронавірус 29 440 110 громадян, летальних випадків — 525 752.

У число країн з 10 млн і більше заражень Covid-19, крім США, входять також Індія (11,2 млн хворих) і Бразилія (11 млн).

Нагадаємо, що раніше у ВООЗ зробили прогноз про те, коли може закінчитися пандемія коронавірусу. В організації підкреслили, що у 2022 році сам коронавірус не зникне, але світ зможе перемогти пандемію. За словами експертів, 2021 рік буде ще одним роком Covid-19. Також у ВООЗ закликали набратися терпіння з питання вакцинації населення від коронавірусу.

Як раніше повідомляли "Коментарі", астролог Влад Росс спрогнозував, що в Україні епідемія коронавірусу Covid-19 досягне плато в січні 2021 року. Після цього, згідно з прогнозом Росса, очікується спад пандемії. Як розповів астролог, у квітні в Україні встановиться більш-менш сприятлива епідемічна ситуація. І не виключено, за словами експерта, що в період з квітня по травень в країні можна буде почати послаблювати масковий режим.

Також зірки віщують, що в кінці насиченого труднощами 2020 року планету Земля може очікувати ще одна катастрофа. Такий прогноз зробив астролог. За його словами, може статися катастрофа через комети або астероїда, також вірогідні потужні землетруси або цунамі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини