Головна Новини Суспільство медицина Як відрізнити коронавірус від грипу: доктор Комаровський назвав головну відмінність
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відрізнити коронавірус від грипу: доктор Комаровський назвав головну відмінність

Без проведення відповідних досліджень визначити коронавірус практично неможливо

27 жовтня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день медики не можуть назвати жодного точного симптому, який був би при захворюванні на коронавірус і якого не було б при захворюванні на грип. Але найвідоміший педіатр країни доктор Євген Комаровський все ж таки знайшов одну відмітну характеристику коронавірусної інфекції. Як повідомляє видання "Коментарі", в ефірі телеканалу "Україна" лікар розповів, як відрізнити COVID-19 від грипу.

Як відрізнити коронавірус від грипу: доктор Комаровський назвав головну відмінність

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Євген Комаровський визнав, що лише після докладних медичних досліджень можна точно констатувати те чи інше захворювання. В даному випадку – захворювання на коронавірус чи грип. Коронавірус за одними лише початковими симптомами на 100% визначити неможливо. Жоден лікар сьогодні не наважиться назвати хоча б один симптом, властивий саме за COVID-19.

При цьому Євген Комаровський все ж таки акцентував увагу на одну відмінну характеристику COVID-19. У людини, яка хвора на коронавірус можливе різке погіршення стану на другий тиждень після перебігу хвороби. Спостерігається різкий упадок сил.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Євген Комаровський заявив, що Україна провалила вакцинацію проти коронавірусу, бо неприпустимо, коли вакцинація проти COVID-19 у країні на рівні 20%. Що ж до питання – чи шкодить людському організму щеплення вакциною проти коронавірусу Комаровський відповів, що тут однозначної відповіді бути не може. Кожна людина в праві сама вирішувати, який варіант для себе вибирати — або набувати імунітету шляхом природної хвороби, або шляхом вакцинації ще до того, як зустрітися з вірусом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kanalukraina.tv/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини