Головна Новини Суспільство події Комаровський: вакцинація проти COVID-19 на рівні 20% - це позорище
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський: вакцинація проти COVID-19 на рівні 20% - це позорище

Комаровський вважає, що кожна людина сама повинна визначати вакцинуватися чи ні

12 жовтня 2021, 07:52
Поділіться публікацією:

До сих пір багатьох людей в Україні хвилює одне питання — чи несе шкоду людському організму щеплення вакциною проти коронавірусу? І тут однозначної відповіді бути не може, тому кожна людина сама в праві вирішувати — ризикувати і зустрічатися з великим живим вірусом або ж робити щеплення і точно знати, що при зустрічі з цим вірусом великої шкоди здоров'ю бути не може. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив найвідоміший педіатр країни доктор Євген Комаровський.

Комаровський: вакцинація проти COVID-19 на рівні 20% - це позорище

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

"У кожної людини є простий вибір — або ви зустрічаєтеся з живим повноцінним, нормальним, активним вірусом, або ви зустрічаєтеся з шматочком вірусу — з маленьким інактивованим шматочком вірусу", — зазначив Євген Комаровський.

Доктор додає, і в тому, і в іншому випадку у людини виникне імунітет. Найцікавіше, що і те, і інше може нашкодити. Тільки одне може вбити, а друге може призвести до того, що у вас рука може боліти пару днів. А далі вже кожен вибирає сам. Кожна людина робить свій вибір.

Комаровський називає 20% вакцинованих українців першою дозою вакцини "позорищем", особливо з огляду на європейські мірки. Якщо говорити про щеплення двома дозами, то цей відсоток ще в кілька разів менше. Тому доктор вважає, що ті обмеження, які вводить уряд у зв'язку з низьким рівнем вакцинації виправдані, оскільки таким чином людей мотивують вакцинуватися, щоб не обмежувати себе в житті.

Також читайте на порталі "Коментарі — стало відомо, який відсоток працівників освітньої сфери вакцинована в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини