Головна Новини Суспільство події В Україні одну дозу COVID-вакцини отримали майже 84% педагогів: хто в лідерах і аутсайдерах
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні одну дозу COVID-вакцини отримали майже 84% педагогів: хто в лідерах і аутсайдерах

Найвищий показник імунізації в Миколаївській області

11 жовтня 2021, 16:52
Поділіться публікацією:

В Україні хоча б один укол з вакциною проти коронавірусу отримали практично 84% працівників освітньої сфери. Попереду всіх в цьому рейтингу педагоги Миколаївської області. На сьогоднішній день область краще за всіх справилася з цим завданням. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться в Telegram-каналі міністра освіти Сергія Шкарлета.

В Україні одну дозу COVID-вакцини отримали майже 84% педагогів: хто в лідерах і аутсайдерах

Школа. Фото із відкритих джерел

Миколаївську область відокремлює всього 2% від того, щоб досягти максимального показника по вакцинації. На сьогодні там першою дозою вакцини щеплено 98% педагогів. На другому місці йде Харківщина. Тут вакциновано 91%. Замикає першу трійку регіонів, де найбільше вакциновано педагогів, Луганська область з показником 90%.

При цьому є шість областей, які поки не досягли позначки в 80%: Херсонська, Рівненська, Волинська, Івано-Франківська, Одеська, Львівська.

Станом на сьогодні в дистанційному режимі навчання функціонують всього 7% шкіл. При цьому в низці регіонів у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації прийнято рішення відправити школярів на канікули на тиждень раніше — з 18 жовтня. З 11 жовтня на канікули пішли 24 школи.

Міністр освіти висловив надію, що незабаром педагогічні колективи всіх навчальних закладів в Україні будуть щеплені. Тим самим відпаде необхідність вводити карантин і переводити учнів на "дистанційку".

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Україна вже за крок до того, щоб з'явилися "червоні" зони: названа перша четвірка регіонів, показники яких по захворюваності та госпіталізації перевищують допустиму норму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини