Головна Новини Суспільство медицина ВООЗ зафіксувала рекордну кількість заражень коронавірусом за добу з початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ зафіксувала рекордну кількість заражень коронавірусом за добу з початку пандемії

ВООЗ зареєструвала рекордні 581 679 випадків зараження коронавірусом за добу

7 листопада 2020, 08:20
Поділіться публікацією:

Вчора, 6 листопада, ВООЗ зареєструвала рекордні 581 679 випадків зараження коронавірусом за добу. Це максимальна кількість нових хворих за день з початку епідемії, повідомляється на сайті Всесвітньої організації охорони здоров'я.

ВООЗ зафіксувала рекордну кількість заражень коронавірусом за добу з початку пандемії

Фото: ВОЗ; gazeta.ru

У всьому світі, станом на 17:46 вчорашнього дня, зафіксовано 48 534 508 підтверджених випадків COVID-19, включаючи 1 231 017 смертей. Країнами з найбільшим поширенням коронавіруса залишаються США, Бразилія, Індія, Росія і Франція.

Нагадаємо, як повідомляється на сайті Центру громадського здоров'я, 6 листопада в Україні зафіксували 9721 випадків інфікування коронавірусом. 1517 людей госпіталізували, 201 летальний випадок. Найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстрували в Києві (1002), Харківській (801) та Житомирській (591) областях.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про значне збільшення кількості хворих на коронавірус в Україні. До кінця року ця цифра може вирости й до 20 тисяч осіб на день, як зазначив прем'єр, додавши, що система медицини України до цього готується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини