Головна Новини Суспільство медицина ВООЗ оновила рекомендації по використанню маски
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ оновила рекомендації по використанню маски

Збори повинні проводитися на відкритому повітрі; якщо вони проходять в приміщенні, важливо добре його провітрити та обмежити кількість гостей, щоб знизити ризики

16 грудня 2020, 14:32
Поділіться публікацією:

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує носити маску під час різдвяних зустрічей і святкування кінця року в Європі, заявила організація в середу, 16 грудня, попередивши про високий ризик відновлення епідемії на початку 2021 року. Про це повідомляє видання Le Figaro.

ВООЗ оновила рекомендації по використанню маски

"Існує високий ризик прискорення темпів поширення коронавірусу у перші тижні й перші місяці 2021 року", — вказує ВООЗ в прес-релізі, де рекомендує носити маску і підтримувати соціальне дистанціювання під час святкування кінця року.

"Може здатися незручним носити маску і підтримувати дистанцію в присутності друзів і сім'ї, але це має велике значення для забезпечення безпеки й здоров'я всіх громадян", — заявили в організації.

Збори повинні проводитися на відкритому повітрі; якщо вони проходять в приміщенні, важливо обмежити кількість гостей і добре провітрити, щоб знизити ризики, як радять в організації.

Згідно з таблицею епіднагляду організації, в європейській зоні, де знаходяться 53 країни, з початку пандемії зареєстровано понад 22 мільйонів випадків захворювання і майже 500 000 смертей. За останні сім днів було зареєстровано близько 1,7 мільйона нових випадків, а також понад 34 500 смертей.

Нагадаємо, нещодавно вчені з університету в Тель-Авіві, Ізраїль, провели дослідження і з'ясували, що світлодіодні лампи, які випромінюють ультрафіолетові промені, вбивають коронавірус. Їх можна використовувати в боротьбі з пандемією COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що країни ЄС планують почати вакцинацію проти COVID-19 в один день.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини