Головна Новини Суспільство медицина Вільяма Шекспіра другим у світі вакцинували від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Вільяма Шекспіра другим у світі вакцинували від COVID-19

81-річний Вільям Шекспір родом з того ж графства, що і письменник

8 грудня 2020, 15:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 8 грудня, у Великій Британії стартував V-Day — програма масових щеплень від коронавірусної інфекції. І другою людиною у світі, який отримав вакцину від COVID-19 став Вільям Шекспір.

Вільяма Шекспіра другим у світі вакцинували від COVID-19

вакцинація від коронавірусу (фото з відкритих джерел)

81-річному тезці англійського поета і драматурга зробили щеплення в місті Ковентрі, в одній з найбільших лікарень Національної служби охорони здоров'я (NHS). Чоловік представився як Вільям Шекспір і виявилося, що він родом з графства Ворікшир, де народився і знаменитий письменник.

"Вільям Шекспір намагається покласти край "зимі тривоги", ставши другою людиною, яку вакцинували в лікарні при університеті Ковентрі", — йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що рядок "Зима тривоги нашої позаду, до нас сонцем Йорка літо повернулося" є першою в знаменитій історичній п'єсі "Річард III", написаної Вільямом Шекспіром в 1591 році.

Вільяма Шекспіра другим у світі вакцинували від COVID-19 - фото 2

Нагадаємо, що Великобританія стала першою у світі країною, де стартувала вакцинація від коронавірусної інфекції. Щеплення фармацевтичних компаній Pfizer і BionTech показало 95% ефективність у боротьбі із захворюванням. Першими вакцину в країні отримують люди, старші 80 років, а також певні категорії медичних працівників.

Рані видання "Коментарі" повідомляло, що першою у світі щасливицею, яка отримала вакцину від коронавірусу стала 90-річна Маргарет Кінан. Минулого тижня жінка відзначає свій день народження, і вона зізналася, що дуже рада такому подарунку, адже тепер вона може спокійно проводити час зі своїми рідними. Жінка розповіла, що відчуває себе добре і порадила всім зробити щеплення від COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uru

8 грудня 2020, 15:40

Англия стала первой странной которая избавится от стариков


Новини