Головна Новини Суспільство медицина Вчені виявили новий симптом COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені виявили новий симптом COVID-19

Вже є кілька випадків, коли під час вірусу COVID-19 пацієнти втрачають слух

18 жовтня 2020, 16:52 comments2511
Поділіться публікацією:

Зафіксовані випадки, коли у хворих COVID-19 у важкій формі даний симптом обертався повною втратою слуху в подальшому. Зміни слуху можуть свідчити про зараження коронавірусною інфекцією, заявили вчені з Університетського коледжу Лондона і Королівського національного комітету, пише газета Express 18 жовтня.

Вчені виявили новий симптом COVID-19

Деякі пацієнти з COVID-19 до виявлення інфекції і інших симптомів повідомляли про дзвоні або шумі в вухах без будь-якого зовнішнього стимулу.

Також зафіксовані випадки, коли у хворих COVID-19 у важкій формі даний симптом обертався повною втратою слуху в подальшому.

У зв'язку з цим вчені закликали лікарів звертати увагу на будь-які зміни слуху пацієнтів і вживати превентивних заходів для їх лікування при постановці діагнозу COVID-19.

Як раніше повідомляли "Коментарі", вчені з Оксфорда придумали, як вірус можна визначити за 5 хвилин .

Так, відомо, що принцип роботи тесту полягає в наступному: в мазках біологічних рідин людини не виявляють геном вірусу, як це відбувається при стандартному тестуванні, а "підсвічують" вірусні частинки короткими флуоресцентними ланцюжками ДНК. У разі наявності коронавируса, його виявляють за допомогою мікроскопа, який створює зображення зразка, де видно помічені вірусні "частки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини