Головна Новини Суспільство медицина В Умані відкриють госпіталь для хасидів, у яких діагностовано коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

В Умані відкриють госпіталь для хасидів, у яких діагностовано коронавірус

Для контактних з хворими коронавирусной інфекцією осіб відкриють ізолятор

8 вересня 2020, 18:57
Поділіться публікацією:

В Умані відкриють госпіталь для паломників, у яких діагностовано коронавірус. Про це повідомили в Держспоживслужбі Черкаської області.

В Умані відкриють госпіталь для хасидів, у яких діагностовано коронавірус

Фото: dumskaya

Відомо, що у вересні близько 2 тисяч хасидів приїдуть до міста для святкування Рош ха-Шана. Питання про створення окремого лікувального закладу обговорювалося сьогодні під час зустрічі з фахівцями Держспоживслужби, президента Міжнародного благодійного фонду ім. Рабі Нахмана Натана Бен-Нуна та інших представників єврейської громади.

"Для паломників, хворих коронавірусом в легкій формі, в Умані розгорнуть інфекційний госпіталь. А для контактних з ними осіб відкриють ізолятор", — йдеться в повідомленні.

Також відомо, що під час зустрічі учасники торкнулися питань дотримання паломниками протиепідемічних заходів на могильному комплексі цадика Нахмана і в синагогах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що хасиди вірять, що молитвами на могилі Нахмана в Умані змусять коронавірус зникнути з планети. Під час святкування єврейського Нового року з 18 по 20 вересня в Умані паломники обіцяють молити Всевишнього про позбавлення світу від інфекції, що викликала пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини