Головна Новини Суспільство медицина В Україні знову зростання кількості нових випадків COVID: статистика
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні знову зростання кількості нових випадків COVID: статистика

За кількістю заражень лідирує Київ

21 квітня 2021, 08:23
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на сьогодні, 21 квітня, на території України зафіксовано 12 162 нових випадків інфікування коронавірусом. Зокрема, захворювання діагностували у 532 дітей та 326 медпрацівників. Дані міністр оприлюднив на сторінці в Facebook.

В Україні знову зростання кількості нових випадків COVID: статистика

В Україні знову зростання кількості нових випадків COVID - фото з відкритих джерел

Найбільшу кількість заражень зареєстрували у Києві (965), Харківській (938), Київській (881), Запорізькій (845) і Дніпропетровській (771) областях.

За даними Максима Степанова, за минулу добу видужало 14 720 осіб, були госпіталізовані 4 411 пацієнтів із COVID, а також зафіксовано 429 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

За весь час пандемії в Україні, коронавірус був виявлений у 1 974 118 людей, а також зареєстровано 40 796 летальних випадків.

Нагадаємо, що лікарі фіксують випадки так званого "довгого коронавірусу". Про це заявив академік, голова Комісії із біобезпеки та біозахисту при РНБО Сергій Комісаренко. Long covid — це наслідки перенесеного захворювання. Повідомляється, що цей синдром може тривати кілька місяців, супроводжуючись втомою і іноді проблемами з іншими органами.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що український лікар розповіла, що повторні зараження коронавірусом можуть відбуватися через появу нових штамів Covid-19. В Україні пацієнтам з коронавірусом не діагностується, який саме у них штам. При цьому експерт підкреслила, що вірус новий, все відбувається в реальному часі, тому конкретні висновки можна буде робити тільки після завершення пандемії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

21 квітня 2021, 10:01

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ---- http://srt.vg/trax


Новини