Головна Новини Суспільство медицина В Україні виявили максимум нових випадків коронавірусу з початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні виявили максимум нових випадків коронавірусу з початку пандемії

Найбільша кількість нових випадків зафіксована в Києві

25 березня 2021, 08:49
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України повідомив, що станом на 25 березня на території країни виявлено 16 669 нових випадків інфікування коронавірусом. Це максимальна кількість захворілих із початку пандемії в країні, раніше антирекордом було 16 294 випадків, передає РБК-Україна.

В Україні виявили максимум нових випадків коронавірусу з початку пандемії

В Україні виявили максимум нових випадків коронавірусу з початку пандемії - фото з відкритих джерел

Зокрема, COVID-19 зафіксували у 786 дітей та 446 медичних працівників. За минулу добу найбільша кількість нових випадків зафіксована в місті Київ (1267), Одеській (1235), Житомирській (1136), Львівській (1032) та Хмельницькій (989) областях.

За даними очільника МОЗ, за минулу добу було госпіталізовано 4 838 пацієнтів, одужало 6 748 осіб, а також зафіксовано 362 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

За весь час пандемії на території країни коронавірусом захворіло 1 596 575 осіб, одужало 1 283 020 та зареєстровано 31 135 летальних випадків.

Нагадаємо, що в Україні епідеміологічна ситуація близька до критичної, а основна причина невтішної статистики — "британський" штам коронавірусу. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький.

Раніше "Коментарі" писали, що американська фармацевтична компанія Pfizer почала випробування нових таблеток, призначених для боротьби з коронавірусом. Це перші ліки у світі, яке можуть допомогти хворому подолати COVID-19 за перших ознак вірусу. Препарати успішно пройшли лабораторні дослідження. Зараз компанія переходить до другого етапу — тестування на людях. Поки кандидат називається PF-07321332. Препарат запобігає реплікації вірусу в клітинах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини