Головна Новини Суспільство медицина В Україні стало більше міст «червоної» зони: де погіршилася епідемічна ситуація
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стало більше міст «червоної» зони: де погіршилася епідемічна ситуація

У 16 населених пунктах стало значно більше хворих коронавірусів і їх віднесли до «червоній» зоні

3 вересня 2020, 21:52 comments3447
Поділіться публікацією:

В Україні сьогодні, 3 вересня, оновили рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Додаткові карантинні обмеження будуть введені в 17 областях країни. Таке рішення прийняли під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

В Україні стало більше міст «червоної» зони: де погіршилася епідемічна ситуація

До базового, "зеленому" рівню віднесли 360 адміністративних одиниць, а 257 повинні впровадити або продовжувати реалізовувати додаткові дії для захисту населення своїх громад.

До "жовтому" рівню епідемічної небезпеки віднесли 139 адміністративних одиниць, що на 1 більше, ніж під час засідання комісії ТЕБ та НС тиждень тому.

Кількість населених пунктів, які відносяться до "помаранчевого" рівню епідемічної небезпеки, зросла на 16 і тепер таких 89 адміністративних одиниць.

До "червоному" рівню епідемічної небезпеки відноситься 29 адміністративних одиниць, що на 8 більше, ніж було тиждень тому. Зокрема, до "червоного" рівня епідемічної безпеки відносяться окремі райони і міста в 7 областях — Івано-Франківській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Чернівецькій і Чернігівській, в тому числі Івано-Франківськ, Тернопіль та Чернівці.

Серед районів, яким піднято статус до "червоного" рівня небезпеки Болградський район Одеської області, м Тернопіль, Бучацький, Гусятинський, Монастириський, Теребовлянський, Тернопільська та Чортківський райони Тернопільської області, Великобурлуцький район Харківської області, Сторожинецький район Чернівецької та Бобровицький район Чернігівської області.

У той же час, Ляшко повідомив, що в деякі райони поліпшили показники і вийшли з "червоного" рівня. Йдеться про Городенківському районі Івано-Франківської області, місті Острог та Радивилівському районі Рівненської області.

Решта районів, які були "червоними" минулого тижня, залишаються в такому статусі ще як мінімум до наступного четверга.

Раніше "Коментарі" писали, що коронавірус в Україні підхопили ще 2430 чоловік . У всіх C OVID -19 підтвердили за вчора. Цей показник максимально близький до вчорашнього рекорду. А самим ураженим регіоном в цей раз виявилася Харківська область. За добу в регіоні зафіксували 301 новий випадок C OVID -19. Це більше ніж в будь-якому іншому регіоні за вчора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини