Головна Новини Суспільство медицина В Україні знову антирекорд хворих на коронавірус: це найбільше число за весь час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні знову антирекорд хворих на коронавірус: це найбільше число за весь час пандемії

Найбільша кількість випадків зареєстрована в Одеській області

26 березня 2021, 08:52 comments1163
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов у Facebook повідомив, що станом на 26 березня, на території країни виявили 18 132 нових випадків інфікування коронавірусом. Це найбільша кількість хворих за добу за весь час пандемії.

В Україні знову антирекорд хворих на коронавірус: це найбільше число за весь час пандемії

В Україні новий рекорд хворих на коронавірус: це найбільше число за весь час пандемії - фото з відкритих джерел

Зокрема, COVID-19 зафіксували у 923 дітей та 435 медичних працівників.

За даними міністра, за минулу добу видужало 7 138 осіб, госпіталізовано 4 836 пацієнтів, а також зафіксовано 326 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

Максим Степанов повідомив, що найбільша кількість випадків зараження коронавірусом в Одеській (1 545), Дніпропетровській (1 358), Львівській (1 304), Харківській (1 204) областях, а також в місті Київ (1 164).

За весь час пандемії в країні коронавірусом заразилися 1 614 707 громадян, а також зареєстровано 31 461 летальний випадок.

Нагадаємо, що в Україні епідеміологічна ситуація близька до критичної, а основна причина невтішної статистики — "британський" штам коронавірусу. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький.

Раніше "Коментарі" писали, що американська фармацевтична компанія Pfizer почала випробування нових таблеток, призначених для боротьби з коронавірусів. Це перші ліки у світі, які можуть допомогти хворому подолати COVID-19 за перших ознак вірусу. Препарати успішно пройшли лабораторні дослідження. Зараз компанія переходить до другого етапу — тестування на людях. Поки кандидат називається PF-07321332. Препарат запобігає реплікації вірусу в клітинах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини