Головна Новини Суспільство медицина В Україні два антирекорди: за кількістю госпіталізацій і смертей від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні два антирекорди: за кількістю госпіталізацій і смертей від коронавірусу

Найбільшу кількість нових випадків зафіксували у місті Київ

24 березня 2021, 09:08
Поділіться публікацією:

Глава МОЗ Максим Степанов повідомив, що за минулу добу було виявлено 14 174 нових випадків інфікування коронавірусом. Зокрема, захворювання діагностували у 750 дітей та 434 медичних працівників.

В Україні два антирекорди: за кількістю госпіталізацій і смертей від коронавірусу

В Україні два антирекорди: за кількістю госпіталізацій і смертей від коронавірусу - фото з відкритих джерел

Найбільшу кількість нових випадків зафіксували у місті Київ (1 300), Одеській (1 177), Хмельницькій (994), Львівській (939) та Київській (813) областях.

Міністр також повідомив, що за минулу добу було направлено до лікарні 5 438 пацієнтів — це найбільша кількість госпіталізацій з початку пандемії коронавірусу в країні. Також повідомляється, що за минулу добу від наслідків коронавірусного захворювання померло 342 людини — це також антирекорд смертей в Україні. За даними Максима Степанова, видужало за минулу добу 7 386 осіб.

За весь час пандемії на території країни захворіли 1 579 906 осіб, видужали 1 276 272 людини, зафіксовано 30 773 летальних випадків.

Нагадаємо, що американська фармацевтична компанія Pfizer почала випробування нових таблеток, призначених для боротьби з коронавірусним захворюванням. Це перші ліки у світі, які можуть допомогти хворому подолати COVID-19 за перших ознак вірусу. Повідомляється, що препарати успішно пройшли лабораторні дослідження. Зараз компанія переходить до другого етапу — тестування на людях. Поки кандидат називається PF-07321332. Препарат запобігає реплікації вірусу в клітинах.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що про останню статистику й способи зменшити поширення хвороби розповів голова комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, народний депутат Михайло Радуцький.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини