Головна Новини Суспільство медицина В мережі почали продавати фальшиву вакцину від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережі почали продавати фальшиву вакцину від COVID-19

Також можуть бути спроби крадіжки вакцини

27 грудня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Поліцейська служба Європейського союзу (Європол) попереджає, що у зв'язку з початком масової вакцинації від COVID-19 в ЄС, в мережі можуть активуватися шахраї й продавати фальшиві препарати.

В мережі почали продавати фальшиву вакцину від COVID-19

в мережі продають фальшиву вакцину від COVID-19 (фото з відкритих джерел)

Представники організації повідомляють, що кримінальні групи можуть скористатися ситуацією, адже попит на вакцини від коронавірусу дуже великий. У мережі вже з'явилися оголошення, в яких шахраї пропонують "вакцину", але люди, які попалися на цю вудочку, ризикують не тільки втратити гроші, але і заподіяти своєму здоров'ю серйозної шкоди.

Виконавчий директор Європолу Катрін де Болл настійно рекомендує громадянам не довіряти таким оголошенням і людям, які стверджують, що у них є вакцина. Всі країни ЄС вже отримали відповідне попередження.

Також Катрін де Болл зазначила, що у зв'язку з масовою вакцинацією можуть бути спроби крадіжки препаратів від захворювання.

"Під час першого локдауну, наприклад, банди націлювалися на вантажі з захисними масками. Така ж небезпека зараз існує і щодо вакцини", — сказала глава агентства.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що українська влада веде переговори з урядом Китаю про закупівлю вакцини від коронавірусної інфекції. І, за його словами, китайська сторона готова до таких поставок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський розповів, що крім Китаю, уряд нашої країни веде переговори про постачання вакцини від COVID-19 з такими партнерами як Moderna (американська біотехнологічна компанія) і AstraZeneca (англо-шведська фармацевтична компанія).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

27 грудня 2020, 21:29

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам---- http://bit.do/exas


Новини