Головна Новини Суспільство медицина Україна закупить шість мільйонів експрес-тестів на коронавірус: ціна закупівлі вражає
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна закупить шість мільйонів експрес-тестів на коронавірус: ціна закупівлі вражає

Парламент схвалив рішення уряду

18 листопада 2020, 16:27
Поділіться публікацією:

Влада України прийняли рішення щодо закупівлі 6 мільйонів експрес-тестів на визначення вірусу COVID-19 в організмі людини. На їх закупівлю з бюджету буде виділено 1 мільярд гривень — саме таку суму схвалив Комітет Парламенту з питань бюджету.

 Україна закупить шість мільйонів експрес-тестів на коронавірус:  ціна закупівлі вражає

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що тести для діагностики коронавірусу отримають лікарі сімейної медицини та мобільні бригади швидкої допомоги. За словами прем'єра, наявність таких тестів дасть можливість швидкої та додаткової діагностики захворювання.

Також, за інформацією Шмигаля, ще 900 млн грн держава виділить на додаткове забезпечення киснем стаціонарів по всій Україні. Крім того, буде розглянуто питання щодо виділення грошей на облаштування мобільних госпіталів для коронавірусних хворих.



Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Міністерстві охорони здоров'я розповіли, коли ця хвиля пандемії коронавірусу в Україні піде на спад. У відомстві підкреслили, що обов'язковою умовою для досягнення позитивного результату в епідеміологічній обстановці по Україні є карантин вихідного дня. Він допоможе утримувати рівень хворих на цифрі 11-12 тисяч, а надалі й знизити цю кількість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини