Головна Новини Суспільство медицина Україна додатково закупить понад 1 млн COVID-тестів
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна додатково закупить понад 1 млн COVID-тестів

В рамках нової угоди Міністерства охорони здоров'я і UNICEF Ukraine Україна закупить 1,2 мільйона ПЛР-тестів для діагностики коронавірусної інфекції.

7 грудня 2020, 21:50
Поділіться публікацією:

Україна в рамках співробітництва з UNICEF Ukraine вирішила придбати більш 1 млн ПЛР-тестів для діагностики у населення коронавірусної інфекції. У зв'язку з очікуваних сплеском коронавірусної інфекції в Україні після новорічних і різдвяних свят, МОЗ вирішило підготуватися.

Україна додатково закупить понад 1 млн COVID-тестів

ФОТО: З відкритих джерел

"Ми покращуємо можливості тестування хворих з підозрою на COVID-19 в лабораторних центрах всіх регіонів України", — сказала заступник міністра охорони здоров'я Світлана Шаталова.

Дані тести можна пройти лабораторних центрах всіх регіонів країни. Відзначимо, відповідну угоду між Міністерством охорони здоров'я та UNICEF Ukraine було підписано в рамках проекту з World Bank Ukraine "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей", повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Результати досліджень наявності антитіл до коронавірусу в організмі людей, які провели в більшості країн, показали, що люди все одно залишаються сприйнятливими до коронавірусу. Про це повідомив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебреісус. Він додав, що проведене дослідження є дуже важливим для боротьби з цим захворюванням. Глава ВООЗ акцентував увагу на тому, що розуміння того, як поширюється вірус і скільки людей могли заразитися, дасть можливість швидше знайти розв'язання цієї проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини