Головна Новини Суспільство медицина У ВООЗ шокували новиною про пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВООЗ шокували новиною про пандемію

Тедрос Аданом Гебрейесус закликав країни, які мають намір розпочати вакцинацію підлітків, відмовитися від цих планів і передати надлишки вакцин нужденним країнам

15 травня 2021, 03:05
Поділіться публікацією:

Другий рік пандемії коронавірусу понесе ще більше життів, ніж перший, попередив на брифінгу 14 травня генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебрейесус. Виступ глави ВООЗ опублікували на сайті організації.

У ВООЗ шокували новиною про пандемію

Тедрос Аданом Гебрейесус (фото з відкритих джерел)

"COVID-19 вже забрав понад 3,3 мільйона життів, і ми наближаємося до того, що другий рік цієї пандемії буде набагато більш смертоносні першого", — заявив Гебрейесус.

Він назвав виходом з пандемії, який допоможе врятувати життя і зберегти гроші на прожиття мільйонів людей, сукупність заходів громадської охорони здоров'я і вакцинацію.

Тедрос Аданом Гебрейесус закликав країни, які мають намір розпочати вакцинацію підлітків, відмовитися від цих планів і передати надлишки вакцин нужденним країнам.

Як повідомляли раніше генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебреесус прищепився від коронавірусу. "Сьогодні настала моя черга зробити щеплення від COVID-19 в Університетській клініці Женеви", — сказав він. Він додав, що вакцинами проти COVID-19 слід забезпечити якомога швидше всі країни світу і закликав тих людей, у яких є можливість вакцинуватися, зробити це. "Якщо ви, як і я, живете в країні, де є вакцини, будь ласка, зробіть щеплення, коли прийде ваша черга", — написав глава ВООЗ.

Незалежна комісія з боротьби з пандемією вважає, що ВООЗ занадто пізно оголосила глобальну надзвичайну ситуацію через COVID-19 — якби світ відреагував на пандемію коронавірусу швидше і більш комплексно, можна було б уникнути загибелі мільйонів людей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини